'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen Thuis

Series | Dinsdagmorgen liet Eén de gloednieuwe generiek en introsong van Thuis los op Vlaanderen. Ook kreeg de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen na vijf jaar een nieuw logo. Dit alles luidt het feestelijke jubileumseizoen van Thuis in: op maandag 2 september start de reeks met het 25ste seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nieuwe generiek, het logo en de song zijn nu ook al online te bewonderen via de website van Eén, en vanaf 2 september voor het eerst op televisie als start van het langverwachte nieuwe seizoen van Thuis.

'Ik ben Thuis': "Een heel leuke oorwurm"

De nieuwe introsong 'Ik ben Thuis' is de negende generiek van de populaire reeks. Het nummer werd geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader:
Niels: "Miguel en ik hebben geen moment getwijfeld toen we de vraag van Thuis kregen. Het is en blijft een brok tv-geschiedenis. Populair bij jong en oud. En als je daar dan de begingeneriek voor mag schrijven, dan is dat een mooi compliment."

Miguel vult aan: "We waren onmiddellijk enthousiast om de nieuwe generiek te schrijven. Heel fijn om een nummer te mogen maken dat elke dag in meer dan een miljoen huiskamers wordt gebracht! We vonden bijna meteen inspiratie voor de tekst en muziek."

Het nummer werd ingezongen door Raf Van Brussel:
"Miguel en Niels schreven een fijn lied voor de 25ste jaargang van Thuis en ik was meer dan vereerd om mijn stem te mogen lenen aan de titelsong van dit jubileumseizoen. De song zat al vanaf de demoversie in mijn hoofd en ik kreeg het er niet meer uit. Hopelijk vinden de meer dan 1,2 miljoen Thuis-kijkers het een even leuke oorwurm als ik!"

Ook de begingeneriek van Thuis is helemaal nieuw. Producer Hans Roggen :
"De combinatie van de ijzersterke song van Niels&Wiels en de knappe, frisse, uptempo generiek geven ons hier bij Thuis heel veel goesting in dat 25ste seizoen."

De nieuwe generiek, het logo en de song zijn nu ook al online te bewonderen via de website van Eén, en vanaf 2 september voor het eerst op televisie als start van het langverwachte nieuwe seizoen van Thuis.

Nadat het vorige seizoen eindigde met een grote cliffhanger, kunnen de kijkers dan eindelijk ontdekken of Bob nu kiest voor zijn verloofde Christine aan het altaar, of wegstormt van zijn eigen bruiloft en Tamara zal bijstaan tijdens de bevalling van hun kind.

Bekijk Thuis vanaf maandag 2 september elke weekdag om 20u10 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top