Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (21 juni)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, animatie en mystery... voor elk wat wils dus. De zomer kondigt zich aan met een heuse hittegolf, dus installeer je met een koel drankje en de ventilator op volle kracht voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Carnivores

Aan de vooravond van haar dertigjarige verjaardag poogt Mona een carrière als comédienne op te starten, maar de aanbiedingen laten op zich wachten. Met weinig middelen trekt ze noodgedwongen in bij haar jongere zus Sam, die in tegenstelling tot Mona een succesvolle filmcarrière kent. Sam deelt bovendien haar leven met Manuel en hun zoon en Mona verafgoodt hen. Tot in die mate dat Sam dit niet meer kan verdragen en zelfs af te rekenen krijgt met een neurose.

Thriller van Jérémie Renier en Yannick Renier, met Leïla Bekhti, Zita Hanrot, Johan Heldenbergh en Bastien Bouillon

Carnivores
is vanaf 18 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Lego Movie 2: The Second Part

DE LEGO® FILM 2™ gaat vijf jaar na het eind van de eerste film verder en brengt alle geliefde personages van de eerste film weer terug. Emmet, Lucy, Batman™ en Unikitty™ staan klaar voor een avontuur met nog meer actie, waarin Emmets eeuwige goede humeur en kwaliteiten als Meesterbouwer tot het uiterste op de proef worden gesteld. Hun geliefde Steenstad ligt in puin na een verwoestende aanval van de LEGO DUPLO® indringers uit de ruimte en het voortbestaan van spelen staat op het spel! In hun strijd om de harmonie te herstellen moeten de vrienden naar verre, onontdekte werelden in vreemde sterrenstelsels… Wordt alles weer zo super zoals het eerst was, of verdwijnt de creativiteit? Ontdek wat er gebeurt, wanneer fantasieën botsen in een verhaal dat alleen maar kan verteld worden in een LEGO unoversum op het grote scherm.

Animatiefilm van Mike Mitchell, met de stemmen van Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett en Channing Tatum (O.V.) / Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Marie Vinck, Manou Kersting, Anne Mie Gils, Gene Thomas, Peter Van De Velde en Jasmine Jaspers (Vlaamse versie)

The Lego Movie 2: The Second Part
is vanaf 19 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De leukste familiefilms van 2019

Happy Death Day 2U

Studente Tree Gelbman heeft na vele mislukte pogingen haar moordenaar gevonden en haar verjaardag overleefd. Samen met haar vriend Carter probeert ze de draad van haar leven weer op te pakken. Maar ondanks dat alles goed is afgelopen blijven ze met vele vragen achter. Gaandeweg wordt onthuld hoe Tree in de timeloop terechtkwam en wordt tevens duidelijk dat het vele doodgaan vreemd genoeg een stuk gemakkelijker was dan de dreiging waarmee ze nu te maken krijgt.

Horrorthriller van Christopher Landon, met Jessica Rothe, Israel Broussard en Phi Vu

Happy Death Day 2U
is vanaf 19 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Quake

In 1904 wordt Oslo getroffen door een aardbeving met een kracht van 5,4 op de schaal van Richter. De aardbeving had zijn epicentrum in de "Oslo Graben" die onder de Noorse hoofdstad loopt. Er vinden vandaag de dag nog steeds kleinere aardbevingen plaats in dit gebied. Geologen weten het niet zeker, maar er zijn tekenen die erop wijzen dat we een grote toekomstige aardbeving in Oslo kunnen verwachten. Wanneer kan niemand met zekerheid zeggen. Misschien over 100 jaar, misschien over 10 jaar of misschien wel morgen.

Thriller van John Andreas Andersen, met Ane Dahl Torp, Kristoffer Joner en Jonas Hoff Oftebro

The Quake
is vanaf 20 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Wij

Elvis Peeters deed met zijn roman 'Wij' in 2009 aardig wat stof opwaaien. De acht jongeren die Peeters opvoert, ontsporen volledig. De vier jongens en vier meisjes wanen zich onoverwinnelijk en onaantastbaar, tot het noodlot toeslaat.

Tijdens een lange zomer in een dorpje aan de Nederlands-Belgische grens gaan 8 rebelse tieners op zoek naar fun, seks en opwinding om de sleur te doorbreken. Het start onschuldig: ze stichtten brandjes bij hun clubhuis en halen grappen uit met elkaar. Maar al snel blijkt dat niet voldoende. De spelletjes maken plaats voor soft porno, prostitutie en chantage.

De Nederlandse filmmaker René Eller waagde zich aan een verfilming en tracht het grensoverschrijdende hedonisme van een generatie vast te leggen. In vier delen - verteld door de dromer, de rebel, de zakenman en de creatieveling - worden de gebeurtenissen uiteengezet. Elk hebben ze hun eigen perspectief in dit moderne coming of age-verhaal. Dromerige beelden - denk aan 'The Virgin Suicides' - wisselen af met schaamteloos geweld.

Drama van René Eller, met Axel Daeseleire, Joke Devynck, Pieter Embrechts, Tijmen Govaerts, Michael Pas, Barbara Sarafian, Karlijn Sileghem, Tom Van Bauwel, Pauline Casteleyn, Aimé Claeys en Gaia Sofia Cozijn

Wij
is vanaf 20 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Office Uprising

Desmond, een jongeman met weinig ambitie, is werkzaam bij een grote wapenfabriek. Op een dag ontdekt hij dat al zijn collega's langzaam maar zeker in zombies veranderen. De oorzaak? Een gloednieuw energiedrankje dat ontwikkeld werd door zijn eigen bedrijf. Terwijl paniek uitbreekt op de begane grond moet Desmond zich een weg banen naar hogere verdiepingen om zijn vriendin Samantha te redden.

Horror/Actiekomedie van Lin Oeding, met Brenton Thwaites, Jane Levy en Karan Soni

Office Uprising
is vanaf 21 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top