De rode loper van de MIA’s 2018

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Niels Destadsbader was de grote winnaar van de avond met vijf awards, Angèle sleepte er drie in de wacht.
De rode loper van de MIA’s 2018 © Belga

De twaalfde editie van de MIA’s lokte heel wat bekend volk naar Paleis 12. Ontdek hier de foto’s vanop de rode loper!

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader © Photonews - Joel Hoylaerts

Met zeven nominaties was Niels Destadsbader de topfavoriet voor deze MIA’s en dat bevestigde hij ook door met vijf prijzen naar huis te gaan. Hij won voor het derde jaar op rij in de categorie Vlaams Populair en deed daar ook nog de prijzen voor beste Nederlandstalig, Pop en Solo Man bij. Zijn album Dertig werd dan weer verkozen tot Album van het Jaar. Alleen in de categorieën beste Liveact en Hit van het Jaar won hij niet. Hij opende de show met Verover Mij, zijn cover uit het programma Liefde voor Muziek.

Bekijk ook:
Niels Destadsbader: slokop op de MIA’s

Angèle en Roméo Elvis

Angèle en Roméo Elvis © Photonews - Joel Hoylaerts

Ook Angèle had zeven nominaties op zak en mocht uiteindelijk drie MIA’s mee naar huis nemen. De 23-jarige won in de categorie Doorbraak en Solo Vrouw en werd door de muzieksector bekroond voor beste Artwork voor haar plaat Brol, ondertussen goed voor dubbel platina. Op het podium bracht ze Je Veux tes Yeux en Tout Oublier samen met haar broer Roméo Elvis.

Bazart

Bazart © Belga

Ook de mannen van Bazart gingen niet met lege handen naar huis. Voor het derde jaar op rij wonnen ze de MIA voor Groep van het Jaar, hun achtste MIA al in totaal. De groep had ook nog nominaties op zak voor beste Videoclip en Nederlandstalig.

BLØF feat. Geike Arnaert

BLØF feat. Geike Arnaert © Belga

De oorwurm van 2018, Zoutelande, van de Nederlandse groep BLØF en ex-Hooverphoniczangeres Geike Arnaert werd verkozen tot Hit van het Jaar. Het nummer werd de afsluiter van de avond.

Tourist LeMC

Tourist LeMC © Belga

Tourist LeMC was met vier nominaties op zak naar Paleis 12 gekomen en kon daarvan één nominatie verzilveren in de categorie beste Urban. In de andere categorieën moest hij telkens zijn meerdere erkennen in Niels Destadsbader.

The Scabs

The Scabs © Belga

Een speciale prijs was er voor The Scabs, die een Lifetime Achievement Award mee naar huis kregen voor veertig jaar muziek. Op het podium brachten ze Robbin the Liquor Store.

Tamino

Tamino © Belga

Tamino was met vijf nominaties een van de favorieten voor deze MIA’s, maar won enkel in de categorie Alternative. De eerste MIA voor de voormalige winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Arsenal

Arsenal © Belga

De muzieksector verkoos Arsenal tot beste liveact van het jaar, voor Tamino, Oscar and the Wolf en Niels Destadsbader. Zangeres Leonie Gysel mocht voor de gelegenheid de honneurs waarnemen.

David Poltrock

David Poltrock © Belga

Muzikant van het Jaar werd toetsenist David Poltrock, die in een jaar tijd drie albums uitbracht met pianomuziek.

Stromae

Stromae © Photonews - Joel Hoylaerts

De absolute recordhouder bij de MIA’s deed er dit jaar nog een beeldje bij: beste Videoclip voor Défiler, nummer zeventien al. En dat terwijl hij eigenlijk zijn afscheid aan de muziek had aangekondigd.

Regi

Regi © Belga

Regi bracht een medley van zijn hits van het voorbije jaar met Milo Meskens, O.T. en Jake Reese. De Limburger was genomineerd in de categorieën Hit van het Jaar en Dance. Die laatste trofee ging voor het derde jaar op rij naar Lost Frequencies, die niet aanwezig was.

Hooverphonic

Hooverphonic © Belga

Ook Hooverphonic stond op het podium van de MIA’s: met hun nieuwe zangeres Luka Cruysberghs brachten ze Uptight. Alex Callier en co waren genomineerd als beste Groep.

blackwave.

blackwave. © Belga

Het Antwerpse duo blackwave. was genomineerd in de categorieën Doorbraak, Urban en Groep maar ging met lege handen naar huis. Op het podium brachten ze Whasgood?!.

Coely

Coely © Photonews - Joel Hoylaerts

Vorig jaar won ze twee keer en ook nu was Coely genomineerd in de categorieën Solo Vrouw en Urban.

Emma Bale

Emma Bale © Belga

Nog een voormalige winnares in de categorie Solo Vrouw die dit jaar zonder prijs naar huis ging ondanks een nominatie in dezelfde categorie.

Whispering Sons

Whispering Sons © Photonews - Joel Hoylaerts

De voormalige winnaars van Humo’s Rock Rally waren genomineerd in de categorieën Doorbraak, Alternative en Artwork.

Black Box Revelation

Black Box Revelation © Belga

De mannen van Black Box Revelation hebben al vier MIA’s op hun palmares staan en waren dit jaar genomineerd in de categorieën Groep en Videoclip voor Tattoed Smiles.

Charlotte de Witte

Charlotte de Witte © Photonews - Joel Hoylaerts

Met haar gitzwarte, melancholische techno was dj Charlotte de Witte genomineerd voor beste Dance.

Novastar

Novastar © Belga

Joost Zweegers bracht afgelopen jaar zijn vijfde album uit als Novastar en dat leverde hem een nominatie op in de categorie Solo Man.

Frank Vander linden

Frank Vander linden © Photonews - Joel Hoylaerts

Met Nachtwerk bracht de zanger van De Mens vorig jaar een nieuw album uit onder eigen naam. Goed voor een nominatie in de categorie Nederlandstalig.

Barbara Dex

Barbara Dex © Photonews - Joel Hoylaerts

Barbara Dex bezong vorig jaar haar liefde voor – de liedjes van – haar vader in Dex tot de Tweede Macht. Een nominatie in de categorie Vlaams Populair was haar deel.

Clouseau en Bart Peeters

Clouseau en Bart Peeters © Belga

Koen en Kris Wauters mochten een van de vele beeldjes uitreiken aan Niels Destadsbader, hun collega bij VTM. De broertjes willen dit jaar nieuw werk uitbrengen van Clouseau. Met Bart Peeters was ook die andere coach van The Voice van Vlaanderen paraat.

The Starlings, Gers Pardoel en Gene Thomas

The Starlings, Gers Pardoel en Gene Thomas © Photonews

Ook deze artiesten kwamen hun collega’s steunen: Tom Dice en Kato, die tegenwoordig een muzikaal duo vormen als The Starlings, de Nederlandse rapper Gers Pardoel en Gene Thomas, die zijn vrouw Kristel had meegebracht.

Kevin Janssens, Maaike Cafmeyer, Aster Nzeyimana, Lize Feryn en Dieter Coppens

Kevin Janssens, Maaike Cafmeyer, Aster Nzeyimana, Lize Feryn en Dieter Coppens © Photonews - Joel Hoylaerts

Om de MIA’s uit te reiken was er heel wat mooi volk opgetrommeld. Kevin Janssens uit Over Water en Maaike Cafmeyer uit Eigen Kweek mochten de prijs voor Beste Groep uitreiken. Sportanker Aster Nzeyimana had zijn vriendin, actrice Lize Feryn meegebracht. Dieter Coppens kwam met Maarten uit het nieuwe seizoen van Down the Road, een grote Regi-fan.

Kat Kerkhofs, Nina Derwael en Roberto Martinez

Kat Kerkhofs, Nina Derwael en Roberto Martinez © Belga, Photonews - Joel Hoylaerts

De sportwereld werd vertegenwoordig door voetbalvrouw en tv-gezicht Kat Kerkhofs, wereldkampioen turnen Nina Derwael en Roberto Martinez, bondscoach van de Rode Duivels.

Jens Dendoncker, Lauren Versnick, Herman Brusselmans en Urbanus

Jens Dendoncker, Lauren Versnick, Herman Brusselmans en Urbanus © Photonews - Joel Hoylaerts

Voor de komische noot tijdens de uitreiking zorgden Jens Dendoncker, Herman Brusselmans en Urbanus. Jens Dendoncker had zijn vriendin Lauren Versnick meegebracht, de dochter van Lynn Wesenbeek en de producer van Hoe Zal ik het Zeggen?, die binnenkort ook te zien zal zijn in de nieuwe fictiereeks Studio Tarara van VTM.

Karl Vannieuwkerke, Olga Leyers en Otto-Jan Ham

Karl Vannieuwkerke, Olga Leyers en Otto-Jan Ham © Photonews - Joel Hoylaerts

Ook zij hadden een uitnodiging op zak voor dit feestje. Olga Leyers is dan ook de vriendin van Simon Nuytten van Bazart. Otto-Jan Ham mocht de Sector Awards presenteren.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (december 2019)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (december 2019)

December was opnieuw een donkere maand. Verschillende muziekhelden overleden, en schitteren voortaan verder aan de hemel.

Sport in de kijker

Bekijk alles
De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in januari volgen via Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in januari volgen via Proximus Pickx

Wie dacht dat de topsporters in de wintermaanden een rustpauze zouden nemen, zit ernaast. Ja, de heren voetballers in België laden even de batterijen op met een winterstage, maar in andere sporttakken

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

In de nacht van zondag op maandag werden de Academy Awards of de Oscars uitgereikt. Proximus Pickx pakt uit met een selectie Oscarwaardige films. Ontdek ze hier!Ga naar de Op aanvraag-catalogus van Pr

Films die in één take werden opgenomen

Films die in één take werden opgenomen

Ja, de schoonheid van '1917' schuilt vooral in het feit dat hij in lange takes werd gemaakt. Dat is een zeldzaamheid in de filmwereld. Maar we zijn er toch in geslaagd nog een paar andere dergelijke f

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Netflix voegt regelmatig nieuwe films en series toe aan haar aanbod en daar zitten vaak schitterende documentaires bij. Elke documentaireliefhebber vindt er zijn gading: docu’s over de prachtige natuu

Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Februari durft al eens nat en stormachtig uit de hoek te komen. Het ideale weer dus om je gezellig in de zetel voor de tv te nestelen. Als Tuttimus en Familus-klant ook deze maand weer je keuze maken

Alles wat je wil weten over Blade Runner 2049

Alles wat je wil weten over Blade Runner 2049

‘Blade Runner 2049’ is de langverwachte terugkeer van Ridley Scotts cultfilm uit 1982, en het is een klepper van formaat. Wij zijn fan, en de film is nu te huur in de Movies & Series van Proximus Pick

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

De toppers volgen elkaar in een razend tempo op. Standard tegen Racing Genk en Anderlecht tegen KV Mechelen, dat is een strijd tussen de nummers 2 en 3 en tussen 4 en 5. De concurrenten liggen ondertu

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw. Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”. De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

Na Sint-Truiden en Oostende komt vandaag de tactiek van Standard aan de beurt. Timour “Sheva” Warrimont vertegenwoordigt de Luikse club in de Proximus ePro League. FIFA Ultimate Team Omdat e

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Zij waren de twee Belgen van het Rogue-team die mochten deelnemen aan de grootste competitie van het jaar op Rainbow Six Siege, maar Valentin “risze” Liradelfo en Laurent “Crapelle” Patriarche zijn de

De ploeg en persoonlijke tactiek van KVO-speler “Dns”

De ploeg en persoonlijke tactiek van KVO-speler “Dns”

Vorige week leerden we Zayror, de speler van STVV in de Proximus ePro League, kennen. Vandaag maken we tijd voor Kevin “Dns” Lenglet, de vertegenwoordiger van KV Oostende. Normaal gezien vertegenwo

Belgisch CSGO-icoon Ex6Tenz gaat op pensioen

Belgisch CSGO-icoon Ex6Tenz gaat op pensioen

Het bericht sloeg in als een bom op de Belgische esports-scene en meer bepaald op het spel Counter Strike: Global Offensive. Kévin “Ex6TenZ” Droolans beëindigt zijn carrière als professionele speler.

RSCA-kapitein Nicky “Taz” Riat: “We zijn van niemand bang!”

RSCA-kapitein Nicky “Taz” Riat: “We zijn van niemand bang!”

Met de Belgian League in volle gang gingen we naar de aanvoerder van het League of Legends-team van RSC Anderlecht. Hij vertelt ons over het debuut in de competitie en ook over de toekomst van de line

League of Legends: Belg Moopz heeft het moeilijk in LFL

League of Legends: Belg Moopz heeft het moeilijk in LFL

Onze enige vertegenwoordiger in de Franse competitie van League of Legends heeft moeite om met zijn team MCES te stijgen in het klassement. De kwalificatie voor de play-offs is in gevaar. We kondig

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.