Innovatie

De vrucht van nieuwe combinaties

Durf te co-creëren

Word het MyProximus aanspreekpunt van uw bedrijf

Innovatie door co-creatie

Uw lokale Proximus Enterprise Partner kent uw business

Spaar onze natuur en ontvang uw factuur digitaal

Wij helpen bij uw digitale transformatie

Join the Next Normal

Innovatie dankzij verschillende manieren van co-creatie

Innovatie? Ja, in co-creatie met u! Door u te begeleiden vanaf het idee tot de uiteindelijke realisatie. Ideeën, technologieën en expertises combineren is de beste manier om innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen van morgen. Boost uw onderneming door IoT, analytics en smart concepts op maat in te zetten. 

Meer over co-creatie
Meer over IoT en smart concepts

Connecteer klanten en medewerkers 

De digitale werkplek gaat over digitalisering en vereist een geschikte balans tussen technologie, mensen en processen. Verander uw bedrijfscultuur voor een betere verbondenheid met klanten en betrokken medewerkers.

Nu starten

Veilig digitaal transformeren

Uw bedrijf - groot of klein - staat aan veel meer cybergevaar bloot dan vroeger. Cybersecurity is een essentieel onderdeel van uw IT-strategie die nauwgezet geïmplementeerd moet worden. Met onze hulp, behoudt u uw gemoedsrust.

Nu starten

Beheer datastromen met een krachtig ICT ecosysteem

De voortdurende interactie tussen applicaties, toestellen en gebruikers zorgt voor een explosie aan data met impact op uw IT-infrastructuur. Een dynamische en beveiligde omgeving met end-to-end connectiviteit aan hoge snelheid en een multicloudstrategie is onontbeerlijk.

Nu starten

Specifieke oplossingen voor uw sector

Wij helpen u op weg

Een greep uit ons aanbod