Current language: nl

Tomorrowland presents: Garden of Madness together with Dimitri Vegas & Like Mike. Waag je kans met Proximus !

Tomorrowland presents ‘Garden Of Madness’ in het Sportpaleis. Dat is de magie van het festival op 14, 15, 21 en 22 december in het Sportpaleis in Antwerpen. Met onze wedstrijd maak je kans om erbij te zijn op zaterdag 22 december! Waag je kans hier onderaan!

Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike brengen het succesvolle concept ‘Garden Of Madness’ van Ibiza naar het Sportpaleis in Antwerpen. Een gigantische indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team! 

Dimitri Vegas & Like Mike hebben er alweer een drukke festivalzomer opzitten en sloten eind september hun residentie in clubhotel Ushuaïa af met de allerlaatste ‘Garden Of Madness’ van het seizoen. Fans van over de hele wereld reisden tijdens de zomermaanden af naar Ibiza voor een onvergetelijke avond. Die vibe is precies wat fans kunnen verwachten in het Sportpaleis: een waanzinnige avond met nationale en internationale topnamen, waaronder Armin van Buuren, Netsky, Lil Kleine en Nicky Romero!
De show zal ook live te zien zijn op 22 december, op Proximus Music (online) én op Stingray Hits op Proximus TV.
 
Maak hier kans op jouw duo-ervaring voor de uitverkochte show van zaterdag 22 december! 

 

Top