epiccombo fiber

Kies jouw pack vanaf 64,99/maand

Eindeloze data

+

Internet thuis

+

Full of light

+

Gaming met "full"

Een vraag? Laat maar weten via Messenger: Proximus Epic

Ontvang gratis data shots via de Epic-app

Coole content en exclusieve wedstrijden op onze Instagram

Voorwaarden

Mobiel 

 • Je tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU* (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, enz.) en diensten van derden, waarvoor het tarief wordt bepaald door de beheerder van dat nummer.
 • Oproepen worden vanaf de 61ste seconde aangerekend per seconde. De 300 minuten inbegrepen in je bundel gelden voor oproepen naar mobiele en vaste nummers. Niet-verbruikte minuten en MB’s worden niet overgedragen naar de volgende maand. 

 • Apps Epic: je beschikt over 40 GB in België en binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 40GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en onderweg binnen de EU*.

*Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje (met inbegrip van de Canarische Eilanden), Estland, Finland, Frankrijk (met inbegrip van Frans-Guyana, Martinique, Guadeloupe, Mayotte en La Réunion), Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal (met inbegrip van de Azoren en Madeira), Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden 

 • Ander dataverbruik: je internetconnectie wordt stopgezet wanneer je je 4 GB hebt opgebruikt en het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, tot de start van de volgende facturatiecyclus. Je kan je dataverbruik realtime checken via de Epic app. We informeren je ook via sms wanneer je bundel is opgebruikt en wanneer je de € 60 limiet bijna bereikt. Via de Epic app kan je ook databundels bijkopen.
 • Je tariefplan is niet geldig buiten de EU, je zal dus betalen per MB die je verbruikt. Ook je belminuten en sms’en betaal je hier per stuk. De tarieven verschillen per land en kan je hier raadplegen.
 • De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Voor sommige apps kunnen beperkingen bestaan. Voor meer info, zie www.proximus.be/support
 • Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden.  

 • Zie de Algemene voorwaarden Proximus voor meer info.

Internet 

 • Wi-Fi Hotspots en Smart Wi-Fi: inschrijving en aanvaarding van de algemene voorwaarden. Activering van Smart Wi-Fi via de MyProximus-app > netwerk.
 • Onbeperkt vast internet volume: voor persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy
 • Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.
 • Optie Fiber Boost 1 GIGA: alleen compatibel met Epic combo Fiber “full TV experience”.
 • Gratis installatie door een technieker (ter waarde van € 350) inbegrepen voor elke activering van een Epic combo Fiber “light TV experience” of “full TV experience”.

TV 

 • Proximus Pickx: voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus Pickx, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv
 • TV Replay, TV Replay+: sinds 01/06/2015 is TV Replay gratis voor alle bestaande Epic combo Fiber “full TV experience”-klanten. De beschikbaarheid van programma’s via TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus Pickx. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus Pick xen de app Proximus Pickx, en de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen  www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten.
 • App Proximus Pickx: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus Pickx die een MyProximus-account hebben en een aansluiting op het vasteof mobiele internetnetwerk van Proximus, in Wi-Fi- of 3G/4G, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.

Gaming  

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K

 • Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Epic combo full TV experience kiest geldt de prijs van €69 i.p.v. €199,99 voor een Apple TV. Bij keuze voor Apple TV wordt géén gewone Proximus decoder meer geleverd. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Dit geldt niet wanneer de klant overschakelt naar een Flex pack met minstens één mobiel abonnement. Na 24 maanden kan opgezegd worden zonder dat er nog een restwaarde voor het toestel verschuldigd is. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Epic combo full TV experience, webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Info en voorwaarden op proximus.be/epic.

Heb je een app ontwikkeld die valt binnen de categorie social media, muziek of video? En zou je graag deel uit maken van het Epic offer zodat onze abonnees jouw app kunnen gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Vul dan het formulier hieronder in en we behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk!

Fiber wordt momenteel ingezet in verschillende grote steden in België, namelijk Aalst, Anderlecht, Antwerpen-Diamant, Antwerpen-Oost, Antwerpen-West, Brugge, Brussel-Anspach, Charleroi, Deurne, Elsene, Etterbeek, Evere, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Molenbeek-Koekelberg, Namen, Oostende, Roeselare, Schaarbeek, Sint Niklaas, Ukkel en Vilvoorde

Het doel is om een supersnel en stabiel netwerk te bieden dat in staat is om het dataverkeer dat de komende jaren zal blijven groeien, gemakkelijk te absorberen. Andere steden zullen volgen. Fiber wordt ook ingezet in industriegebieden of industriële gebouwen, evenals in alle nieuwe ontwikkelingen.

Komt er fiber naar mijn stad?

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: