Claim nu je welkomstcadeau

Cadeau tot € 1000!

Welkom in jouw nieuwe woning!

Dankzij het partnership van je bouwpromotor met Proximus geniet je van een gratis Flex Fiber pack naar keuze.

Met Flex Fiber stel je jouw pack zelf samen op maat van het gezin en van ieders gezinslid. Bekijk hieronder welke producten het best bij jou passen, en kies je ideale pack

Stel jouw ideaal Flex Fiber pack samen

Internet & vaste lijn

Jouw internet-ervaring

 • Surf thuis ongelimiteerd en aan hoge snelheid met Gigabit internet snelheid: tot 1 Gbps (download)/100 Mbps (upload)
 • My e-PressNieuw venster: onbeperkt toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir
 • Smart Wi-FiNieuw venster: Altijd een stabiele en snelle verbinding
 • Wi-Fi Booster: Vergroot je wifi-bereik of sluit je tv draadloos aan
 • Emergency Internet: je plan B in geval van een onderbreking
 • Vaste lijn: onbeperkt bellen in België 24/7

Mobile

Jouw mobiele ervaring

 • Onbeperkt data (20 GB, daarna kosteloos surfen aan verlaagde snelheid (518 Kbps))
 • Onbeperkt bellen & sms'en in België en EU

TV

Pickx, jouw TV-ervaring

 • Meer dan 80 zendersNieuw venster
 • Toegang tot de Proximus Pickx-appNieuw venster op al je toestellen
 • 1 Android TV Box inbegrepen en mogelijkheid om extra TV Boxen toe te voegen verder in de configuratie
 • TV Replay: keer tot 36 uur terug in je tv-gids + opnemen
 • Pick Mix of Netflix TV-optie

Totale kost van dit pack

Exclusieve korting

Flex Fiber: in plaats van € 115,99 0 /maand
+
Gratis installatie (€ 350)

gedurende 6 maanden

Ik ga ervoor

Vragen over de samenstelling van de pack

Wil je jouw pack aanpassen aan jouw behoeften? Stel je eigen pack samen met onze klantendienst. De waarde van je korting bedraagt maximaal....€ 115,99 x 6 maanden.

Mobiel

Zo veel jullie willen

Altijd verbonden, zonder extra kosten

Wanneer je databundel op is, surf je zorgeloos verder met verlaagde snelheid voor de rest van de maand

Een mobiel abonnement voor ieder gezinslid

 • Kies zelf de hoeveelheid data die je nodig hebt
 • Bellen en sms’en is onbeperkt
Multi-mobile voordeel

Voeg al een extra abonnement toe vanaf 10/maand

Een thuis-ervaring

Zo snel jullie willen

Onbeperkt bellen

Naar vaste lijnen + 1000 min/maand naar gsm's in België 24/7

Family life Premium

Een leuke en interactieve appNieuw venster, die je dagelijkse leven vereenvoudigt mét “meal planner” en een functie om te zien waar je kinderen zich bevinden

Onbeperkt supersnel internet

Kies zelf hoe jullie willen surfen en surf onbeperkt supersnel en stabiel tot in jouw favoriete hoekje in huis, dankzij de slimme WifiNieuw venster

Andere vragen?

Deze promotie enkel mogelijk als je opteert voor een Flex aanbod. Wanneer de promotie ten einde loopt, kun je wel kosteloos van pack veranderen (pack zonder vaste lijn bv.), als je dat wenst.

Je kan ook opties verwijderen of toevoegen aan je Flex pack vanaf de start, stel je eigen pack samen met onze agent. Je kan ook combineren met ons voordelig mobiel aanbod. De waarde van je korting (abonnement) bedraagt maximaal € 115.99/maand op het gedeelte Thuis ervaring en TV & entertainment.

Ja, je kunt je abonnement op elk ogenblik stopzetten of kosteloos naar andere Proximus-producten overstappen.

Contacteer ons met de nieuwe verhuizingsdatum.

Ja, als je in aanmerking komt voor de promotie. Vraag zeker naar deze "Bouwpromotor-promotie" en je zal worden geholpen met het invullen van het formulier.

Heb je vragen over deze promotie of over je aanrekening? Contacteer ons met de vermelding "bouwpromotor-promotie".

All frequently asked questions

Deze promotie komt overeen met een korting van € 115,99/maand gedurende 6 maanden op Flex FIber en gratis installatie.

Wie komt in aanmerking voor deze promotie?

Er zijn een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor de promotie:

 • Je moet kiezen voor een Flex (Fiber) pack.
 • Je moet verhuizen naar een nieuw huis/appartement en het moet de eerste keer zijn dat Proximus-producten voor dit huis/appartement worden geactiveerd.;
 • Het moet technisch mogelijk zijn om Flex (Fiber) je huis/appartement te installeren. Wanneer Fiber aangelegd is in je nieuwe woning, kan enkel Flex Fiber geactiveerd worden.
 • Beschikbaar op fiber en koper.
 1. Onbeperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 2. Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.
 • Favoriete app: het abonnement Mobilus in het pack Tuttimus of Familus geeft recht op een onbeperkt surfvolume in België en de EU* voor het gebruik van een toepassing naar keuze in een bepaalde lijst. De klant kan maar één toepassing kiezen en kan deze maar 1 keer/maand wijzigen in MyProximus. Er kunnen beperkingen bestaan voor sommige toepassingen. Voor meer info, zie www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden blijven van toepassing. De beschermingsmaatregel tegen onverwacht hoge facturen is van toepassing voor de favoriete app. Proximus maakt een selectie van sommige toepassingen onder de meest populaire toepassingen. Proximus heeft het recht het aanbod te wijzigen mits een kennisgeving van 2 maanden. Vanaf 1 november worden Pinterest en Messenger (samen met Facebook) toegevoegd aan de lijst van de favoriete apps.
 • Onbeperkt gebruik: alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
 • Tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: kies je voor Netflix als tv-bundel, verhoogt de prijs van het pack met tv bundel met € 1 per maand. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix. om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur.TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 1 scherm ( € 4 minder/maand) of 4 schermen ( € 4 meer/maand). Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Onbeperkt bellen:

 • Free Calls: onbeperkt bellen alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus;
 • Free Calls National: onbeperkt bellen naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. 1000 minuten naar Belgische mobiele telefoons tijdens de daluren. Buiten die uren zijn de Phone Line-tarieven van toepassing. Oproepen tijdens de piekuren naar een vaste of mobiele telefoon in België: € 0,79/oproep, incl. btw. Niet cumuleerbaar met andere opties die recht geven op kortingen op nationale oproepen. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service). Maximaal 2 Free Calls National per klant.

  Daluren: van maandag tot vrijdag, van 17 tot 8 uur en heel de dag in het weekend en op feestdagen;
  Piekuren: van maandag tot vrijdag, van 8 tot 17 uur.

 • Free Calls International: oproepen naar vaste en mobiele lijnen (max. 2000 minuten/maand) naar de meeste Europese landen² en naar de Verenigde Staten en Canada en naar vaste telefoons in Marokko tijdens de daluren. Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Optie alleen geldig voor de vaste telefoon op de Phone line. Maximaal 1 optie per klant en alleen bruikbaar voor persoonlijke doeleinden en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken; Oproepen naar alle landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.
 • Lijst van 39 landen: Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechische republiek, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Slovenië, Zweden + Andorra, Faeröer eilanden, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Saint-Marin en Zwitserland + Marokko, Turkije, Verenigde Staten en Canada
 • Free Family Calls: onbeperkt bellen 24/24 uur, 7/7 dagen alleen tussen vaste en mobiele telefoonnummers die deel uitmaken van het Tuttimus-Pack dat de klant heeft afgesloten, met een maximum van 6 mobiele nummers inbegrepen in het pack. Onbeperkt gebruik alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
 • TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.
 • TV Replay, TV Replay+: is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Familus- of Tuttimus-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten
 • Toepassing TV : aanbieding geldig in België voor alle TV- klanten die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.
 • Wi-Fi Hotspots en Public Wi-Fi: iedereen die verbinding maakt met een Wi-Fi Hotspot moet zich inschrijven op de service en moet de algemene voorwaarden aanvaard hebben. Public Wi-Fi is opgenomen in de Packs met Mobilus en kan worden geactiveerd via de toepassing MyProximus/ Netwerk (geen aanmelding nodig).

Mobilus:

 • Mobilus XL Unlimited & Onbeperkt data: Je beschikt over 30 GB in België en 21 GB onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je GB opgebruikt zijn, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0042/MB onderweg binnen de EU*.
 • Voordelen Mobilus in Pack: maandelijkse korting op de Mobilus-abonnementen L en bijkomende gegevens voor Mobilus S/M/L, zo lang de klant zijn contract behoudt. De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen. Alle info over onze packs op proximus.be/mobileinpack.
 • Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het gebruik van de klant geblokkeerd als hij dan € 60 meer verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel/ Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren door contact op te nemen met de klantendienst.
 • Oproepen en sms’en met Mobilus:
  • In België, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken in België uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.)
  • Onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken in de EU uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.). De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde.
 • Onbeperkt gebruik, alleen voor persoonlijk gebruik, conform de algemene voorwaarden.
 • Internet (data): het inbegrepen surfvolume is alleen geldig in België en de EU + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen. Het verbruik in en buiten het abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB.
  Zodra de bundel van het abonnement is opgebruikt, worden de oproepen en MB’s gefactureerd volgens het toepasselijke tariefplan. De niet verbruikte minuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
 • Mobile Coverage Extender (t.w.v. € 5/maand) inbegrepen in Tuttimus met minstens 1 Mobilus XL Unlimited-abonnement. 1 toestel per klant. Gebruik in België. Installatie op vast internet van Proximus en gebruik door mobiele Proximus-klanten, aan de tarieven van toepassing op hun abonnement. Max. 4 gelijktijdige gebruikers. 3G-bereik van max. 200 m². Het toestel is/blijft eigendom van Proximus. Als de dienst wordt opgezegd, dient de klant het toestel terug te geven aan Proximus. Meer info en voorwaarden op www.proximus.be/mobilecoverageextender.
 • Wi-Fi Booster (t.w.v. € 2,49/maand) inbegrepen in Tuttimus met minstens 1 Mobilus XL Unlimited-abonnement. Gebruik in België. 1 per klant.
 • Wi-Fi Extender Starter Kit in Tuttimus-pack: De Wi-Fi Extender Starter Kit (waarde € 99,99 – incl Recupel) is alleen inbegrepen voor klanten met een Tuttimus-pack met minimaal een Mobilus L - 20GB. Alleen voor gebruik in België conform de algemene voorwaarden. Maximaal 1 Wi-Fi Extender Starter Kit per klant.
 • Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor de nieuwe klanten van Familus of Tuttimus.

* Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken,   conform aan de algemene voorwaarden.

Proximus Pickx app

 • Kijk tv, raadpleeg de tv-gids of zoek programma's die jij leuk vindt per categorie.
 • Browse door alle programma's, zowel live als uitgesteld, in je opties als in de filmcatalogus.
 • Je opnames binnen handbereik: programmeer, kijk & kijk verder, via "mijn video's".
 • Jouw unieke TV ervaring (Live, replay of TV opties) is gebaseerd op wat jij leuk vindt dankzij onze persoonlijke aanbevelingen.
 • Kijk altijd en overal vanop al je toestellen (televisie, Chromecast, laptop, tablet, smartphone…) met de Proximus Pickx-app.

My e-Press

Met My e-Press heb je nu toegang tot het digitale abonnement van Het Laatste Nieuws of Le Soir. Geniet van het volledige aanbod aan artikels die dagelijks rechtstreeks gepubliceerd worden op de website of de app van jouw krant naar keuze. Dit onbeperkte abonnement is nu inbegrepen in je pack!

Le Soir Het Laatste Nieuws

Smart Wifi

Beeld je in dat je een slimme wifi hebt...

 • die zich overal in huis aanpast aan je verbruik
 • die automatisch de beste frequentie kiest voor een stabiele maximale snelheid wanneer je van de ene kamer naar de andere wandelt
 • die je toelaat gelijktijdig op verschillende toestellen te surfen met een optimale snelheid