De Collega's 2.0 in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Tijd voor een portie onvervalste tv-nostalgie, want Jan Verheyen liet op 12 december vorig jaar een film op ons los die geïnspireerd is op de legendarische serie 'De Collega's', en die is vanaf 11 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
De Collega's 2.0 in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV © KFD

De Collega's komen terug
"Het idee voor De Collega's 2.0 komt van Ben Segers", vertelde Verheyen in de pers. Er werd gewerkt met een nieuwe, jonge cast, maar er duiken ook acteurs uit de originele serie op in de film. Eind jaren tachtig kwam er met 'De Kollega's Maken De Brug' al eens een film uit over de olijke ambtenaren.

De Collega's 2.0

De Collega's 2.0 © KFD

De collega's krijgen een nieuw diensthoofd. Alexander wil de slabakkende afdeling laten samenwerken, maar stoot op onverschilligheid en verzet. Als ultieme redmiddel, neemt hij hen mee op teambuildingweekend waar blijkt dat er meer op het spel staat dan eerst gedacht...

Komedie van Jan Verheyen, met Ben Segers, Matthias Vergels, Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Steve Geerts, Veerle Dobbelaere, Ikram Aoulad, Matthijs F. Scheepers en Jurgen Delnaet

De Collega's 2.0 is vanaf 11 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Op aanvraag catalogus: de beste plaatsen voor de film? Je eigen zetel!
Druk op de 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus, Familus of Minimus!

Top