Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (5 april)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (5 april) © Amazon Studios

Een flinke portie spanning, drama, actie, avontuur, komedie en een leuke animatiefilm... voor elk wat wils dus. De aprilse grillen zijn nog niet uitgeraasd, en ook al is het intussen 's avonds al wat langer klaar, installeer je toch maar knus onder een dekentje voor je tv.

Op aanvraag catalogus: de beste plaatsen voor de film? Je eigen zetel!
Druk op de 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus, Familus of Minimus!

Beautiful Boy

Beautiful Boy © Amazon Studios

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. Hij besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

Drama van Felix Van Groeningen, met Steve Carell, Timothée Chalamet en Maura Tierney

Beautiful Boy is vanaf 2 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Felix van Groeningen over zijn 'Beautiful Boy'
Talent uit Gent: Felix van Groeningen

Ramen Shop

Ramen Shop © Zhao Wei Films

Eten is een levensstijl voor de jinge Masato, een ramen chef in de Japanse stad Takasaki. De soundtrack van zijn leven bestaat uit een constant geslurpt van noedels en soep. Hij heeft een bepaalde minachting voor zijn vader, die helemaal verzuurd is geraakt na het overlijden van zijn moeder, ettelijke jaren geleden. Wanneer zijn vader plots ook een beroerte krijgt weet Masato niet goed wat te doen. Hij vindt een koffer vol familiefoto’s, souvenirs en notities van zijn Singaporese moeder en beslist dan maar op zoek te gaan naar zijn roots. In Singapore ontdekt hij, samen met food blogger Miki, de plaatsen waar zijn ouders zo mooie herinneringen aan hebben gehad. Hij gaat er op zoek naar zijn resterende familieleden langs moederskant. Het resultaat is fusion kitchen waarvan je zal watertanden.

Drama van Eric Khoo, met Tsuyoshi Ihara, Takumi Saitoh en Seiko Matsuda

Ramen Shop is vanaf 2 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Donbass

Donbass © Arthouse Traffic

Wanneer oorlog vrede wordt genoemd, propaganda tot waarheid wordt gebombardeerd en haat tot liefde wordt verheven, dan begint het leven op de dood te lijken. Regisseur Sergei Loznitsa geeft een 'praktische handleiding' voor het overleven in zo'n hel. In dit geval heeft die hel een specifieke naam: het Oost-Oekraïense Donbass, waar criminele bendes, het lokale leger en Russische troepen elkaar bevechten op straat. Overal heerst angst, woede en argwaan, maar wat is echt en wat is fake news?

Drama van Sergei Loznitsa, met Valeriu Andriuta, Natalya Buzko en Evgeny Chistyakov

Donbass is vanaf 2 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Amanda

Amanda © Nord-Ouest Films

In Parijs verdient David zijn brood door verschillende klussen te klaren. Eenzaam en dromerig als hij is wordt hij verliefd op de buurvrouw Lena. Aan zijn vredig bestaan komt bruut een eind wanneer zijn oudere zus overlijdt gedurende een aanslag, waardoor hij de zorg over zijn zevenjarige nicht Amanda op zich moet nemen.

Drama van Mikhaël Hers, met Vincent Lacoste, Isaure Multrier en Stacy Martin

Amanda is vanaf 2 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Grinch

The Grinch © Universal Pictures

The Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie.

Animatiefilm van Yarrow Cheney en Scott Mosier, met de stemmen van Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones en Pharrell Williams (OV) / Tom Dewispelaere, Nora Schepens, Siska Schoeters en Pieter Embrechts (Vlaamse versie)

The Grinch is vanaf 3 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Grand-Daddy Day Care

Grand-Daddy Day Care © Universal Pictures

Een schrijver neemt de verzorging van zijn oude schoonvader voor zich terwijl hij aan zijn volgende boek. Maar dat blijkt niet zo te vlotten, en omdat zijn schoonvader wel wat gezelschap kan gebruiken en om wat extra geld in het laaatje te brengen, begint hij een eigen dagopvang voor senioren. Maar dat loopt niet van een leien dakje, en zorgt voor onverwachte uitdagingen en problemen.

Komedie van Ron Oliver, met Danny Trejo, James Hong, Robert Peters en Davon McDonald

Grand-Daddy Day Care is vanaf 3 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Pour vivre heureux

Pour vivre heureux © Tarantula

Amel en Mashir, twee jonge Brusselaars, houden stiekem van elkaar. Hun vrienden en ouders zijn niet op de hoogte van hun relatie, en nog minder van hun project om samen de zomer door te brengen in Londen. De dag dat de familie van Mashir besluit om hem uit te huwelijken met zijn nicht Noor, die ook bevriend is met Amel, stort hun wereld in. Hoe kunnen zij hun relatie redden, zonder de mensen om hen heen te kwetsen?

Drama van Salima Sarah Glamine & Dimitri Linder, met Sofia Lesaffre, Zeerak Christopher en Pascal Elbé

Pour vivre heureux is vanaf 5 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top