Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

De maartse buien durven al eens nat en stormachtig uit de hoek te komen. Het ideale weer dus om je gezellig in de zetel voor de tv te nestelen. Als Tuttimus-klant kan je ook deze maand weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve catalogus. Er is voor ieder wat wils. Geniet ervan!


1. Sicario: Day Of The Soldado

1. Sicario: Day Of The Soldado © -

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over.

Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als ‘collateral damage’ wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Een film van Stefano Sollima met Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Catherine Keener, Matthew Modine

Lees ook: De verschillende karakters van Benicio del Toro

Zin om deze film te ontdekken? Ga dan vlug naar onze bonusfilmscatalogus!

2. Big Hero 6

2.	Big Hero 6 © disney

Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Hij leert om gebruik te maken van zijn speciale talent met de hulp van zijn briljante broer Tadashi en hun gelijkgestemde vrienden: adrenalinejunkie Go Go Tamago, schoonmaakfreak Wasabi No-Ginger, scheikunde-genie Honey Lemon en fanboy Fred.

Door een bizarre samenloop van omstandigheden komt de groep terecht in een gevaarlijk plot, dat zich afspeelt in de straten van San Fransokyo. Hiro wendt zich tot zijn beste maatje, de robot Baymax, en verandert de vrienden in een hightech-heldengroep die vastberaden is het mysterie op te lossen.

Animatiefilm van Chris Williams en Don Hall

Zin om deze film te ontdekken? Ga dan vlug naar onze bonusfilmscatalogus!

3. Pitch Perfect 2

3.	Pitch Perfect 2

De Barden Bellas zijn terug! Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect - met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie "Cups (When I'm Gone)" gezongen door Anna Kendrick -terugkeren.

Na een pijnlijk schoolconcert richten de meiden van de Barden Bellas al hun hoop op de aanstormende wereldkampioenschappen. Tijdens de voorrondes beschouwt niemand de zangeressen Jesse en Beca als kanshebbers voor de eindzege. Vooral wanneer ze het moeten opnemen tegen de felgeprezen Duitse concurrenten van 'Das Sound Machine', lijken ze mijlenver verwijderd van de overwinning. De creatieve Beca houdt evenwel een paar troeven achter de hand.

Een musical van Elizabeth Banks met Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow.

Zin om deze film te ontdekken? Ga dan vlug naar onze bonusfilmscatalogus!

4. Far From The Madding Crowd

4.	Far From The Madding Crowd © -

Een mooi, Brits kostuumdrama van de Deense regisseur Thomas Vinterberg, die eerder tekende voor Festen en Jagten. In de hoofdrollen zie je Cary Mulligan, Matthias Schoenaerts en Michael Sheen.

Far From the Madding Crowd vertelt het verhaal van Bathsheba Everdene (Carey Mulligan), een onafhankelijke en energieke jonge vrouw die haar ooms boerderij erft. De mooie, koppige en financieel onafhankelijke Bathsheba trekt de aandacht van drie compleet verschillende mannen die vastberaden zijn om haar te huwen: Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts), een schapenhouder die gefascineerd is door haar halsstarrigheid; Frank Troy (Tom Sturridge), een knappe en roekeloze sergeant; en William Boldwood (Michael Sheen), een rijke, oudere vrijgezel. Wie zou haar de meeste vlinders in de buik bezorgen, denk je?

Zin om deze film te ontdekken? Ga dan vlug naar onze bonusfilmscatalogus!

5. Eddie The Eagle

5.	Eddie The Eagle © isopix

In 2016 verfilmde Dexter Fletcher het levensverhaal van Eddie Edwards, een cultfiguur in de sportgeschiedenis.

Niet gespeend van enige sportief talent slaagde Edwards (Taron Egerton) erin zich te plaatsen voor Olympische Winterspelen van 1988 in het schansspringen. Met dank aan zijn enorm doorzettingsvermogen en de hulp van zijn coach, ex-kampioen Bronson Peary (Hugh Jackman). Net zoals de echte Edwards toen de toeschouwers charmeerde, doet ook Eddie the Eagle dat: een hartverwarmende komedie!

Zin om deze film te ontdekken? Ga dan vlug naar onze bonusfilmscatalogus!

Top