Mis deze drie films en series niet in de Movies & Series Pass in april!

Series | Ben je helemaal weg van films en series? Plof dan neer in de zetel voor je Proximus TV en laat al het lekkers op je afkomen. Want met zowel de Movies & Series Pass is er altijd wel iets naar je zin. Dit zijn alvast de toppers die je in april moet gezien hebben!

Door Pickx

Deel dit nieuws

All Eyez On Me

'All Eyez On Me' vertelt het verhaal van de iconische rapper, dichter, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die tijdens zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht.

Tupac werd geboren als zoon van Black Panther-activisten die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde mee de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangstarap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers... Het werd uiteindelijk een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

Regisseur : Benny Boom
Met : Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham
Genre : Muziek, Drama, Biografische film



All Eyez On Me is vanaf 6 april te zien in de Movies & Series Pass op Proximus TV!

The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society

Een romantisch Brits kostuumdrama van Mike Newell, regisseur van onder meer ‘Four Weddings and a Funeral’ en ‘Mona Lisa Smile’. In de cast, onder meer Penelope Wilton, Lily James en een overtuigende Michiel Huisman, als de meest sexy vrijgezel van Guernsey.
 
1946. Engeland herstelt langzaam van de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog. In Londen vindt de schrijfster Juliet Ashton inspiratie voor een boek dankzij haar correspondentie met Dawsey Adams. Ze ontmoet de lezers van een fictieve boekenclub en vat vriendschap voor hen op. Ze leert het eiland Guernsey kennen, komt achter een geheim rond Elizabeth McKenna tijdens de Duitse bezetting, en hoe de boekenclub als dekmantel diende.

Regisseur : Mike Newell
Met : Jessica Brown Findlay, Lily James, Glen Powell
Genre : Drama, romantiek



The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society is nu te zien in de Movies & Series Pass op Proximus TV!

Barry Seizoen 1

Maak kennis met Barry, een depressieve huurmoordenaar die voor een opdracht naar LA trekt en daar zijn passie voor acteren ontdekt. Een must voor liefhebbers van donkere comedy, crime en drama!

Barry Berkman is een ex-marinier die na zijn carrière in het leger huurmoordenaar is geworden. Niet om er grof geld mee te verdienen overigens, want zijn tarieven zijn belachelijk laag. Barry is eenzaam en depressief, en zijn leven zit vol verveling. Hij reist vanuit het Midwesten van Amerika naar Los Angeles voor een nieuwe opdracht. Een lid van de lokale Tsjetsjeense maffia wil de minnaar van zijn vrouw uit de weg ruimen: een beginnend acteur, die een acteercursus volgt bij een zekere Gene Cousineau. Om zijn target te kunnen bestuderen, besluit Barry zich ook in te schrijven.



Het eerste seizoen van Barry is nu te zien in de Movies & Series Pass op Proximus TV!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top