KVO verhuurt Jung en gaat voor twee extra aanvallers; Seraing haalt vijf (!) Senegalezen

Sport | In de slotweek van de zomerse transferperiode hebben JPL-degradanten KV Oostende en RFC Seraing nog enkele zaakjes gedaan. Oostende liet aanvaller Andrew Jung (tijdelijk) vertrekken om zo ruimte vrij te maken voor twee nieuwe aanvallers terwijl Seraing vijf Senegalezen overneemt van de Afrikaanse academie 'Generation Foot'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Seraing had zich voorlopig nogal afzijdig gehouden op de transfermarkt; maar hoopt nu met de komst van vijf Senegalezen toch nog enkele posities versterkt te hebben. De nieuwkomers luisteren naar de namen Mohamed Camara (winger), Pape Moussa Fall (aanvaller), Pape Mamadou Sy (doelman), Cheikhou Omar Ndiaye (verdediger) et Djibril Diarra (centrale middenvelder).

KVO wil nog toeslaan

KV Oostende verhuurt Andrew Jung dan weer aan het Franse Valenciennes. De aanvaller werd de voorbije twee seizoenen ook al uitgeleend aan Franse teams (Nancy en Quevilly), maar hij leek dit seizoen dan eindelijk zijn kans te wagen bij de kustploeg. Drie (niet echt overtuigende) aantredens later werd er gezamenlijk toch weer beslist om voor een uitleenbeurt te gaan. 

“Andrew was vragende partij om te vertrekken en het stelt ons in staat om twee nieuwe aanvallers aan te trekken" verduidelijkt sportief manager Nils Vanneste op de officiële website van de club. "Het is voor iedereen duidelijk dat daar nu onze prioriteit ligt: een beweegbare spits en een type dat eerder kan fungeren als targetman. Ik hoop dat we die dossiers deze week nog kunnen afronden zodat de spelers speelgerechtigd zijn tegen Seraing.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top