SK Beveren verlengt contract van belangrijke schakel op het middenveld

Challenger Pro League | Afgelopen week viel heel wat nieuws te rapen op het transferfront bij SK Beveren. Nu raakte ook nog bekend dat de Oost-Vlaamse club een overeenkomst bereikte met Sander Coopman over een verlengd verblijf op de Freethiel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 28-jarige middenvelder stond vorig seizoen voor een kantelpunt in zijn carrière. Na eerder het mooie weer te hebben gemaakt bij Club Brugge, Zulte Waregem, KV Oostende en R. Antwerp FC kende Coopman een periode met veel blessureleed. Op zoek naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière kwam hij zo vorig seizoen bij SK Beveren terecht. Een keuze die de juiste bleek, getuige zijn adelbrieven die Coopman kan voorleggen. De middenvelder stond 26 wedstrijden tussen de lijnen en wist daarin vier keer te scoren. Zeven keer gaf hij een assist voor een ploegmaat.

Niet geheel onlogisch bereikte de club nu een akkoord met de belangrijke pion op het middenveld over een verlengd verblijf op de Freethiel. Ook de komende twee seizoenen zal Sander Coopman zijn kunnen bewijzen bij SK Beveren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top