Francs Borains maakt werk van kern voor volgend seizoen: jonge verdediger krijgt eerste profcontract

Challenger Pro League | Promovendus Royal Francs Borains maakt werk van de kern voor volgend seizoen in de Challenger Pro League. De Henegouwse club beloonde centrale verdediger Romain Donnez met zijn eerste profcontract, nadat hij vorig seizoen geregeld mocht aantreden in het elftal van trainer Arnaud Mercier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Romain Donnez is een 20-jarige rechtsvoetige centrale verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Sporting Charleroi. Afgelopen seizoen mocht hij zijn kans wagen in eerste nationale bij Francs Borains. Hij verscheen er geregeld in de basis en mocht ook verschillende keren invallen van trainer Arnaud Mercier.

Nu ziet Donnez zijn prestaties beloond met een eerste profcontract voor Francs Borains. Hij vervoegt daarmee de inmiddels tienkoppige selectie van les Verts in de Challenger Pro League. Zijn ploegmaats die inmiddels onder contract liggen volgend seizoen in het Stade Robert Urbain zijn Dario Audin, Benjamin Boulenger, Teddy Chevalier, Grégory Grisez, Mateo Itrak, Megan Laurent, Dimitri Mohamed, Tracy Mpati en Adrien Saussez.

Donnez tekende een contract voor twee seizoenen bij de club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top