Lukt het Vandoorne om in de top tien te geraken?

Sport | Het belooft opnieuw een spannend weekend te worden in de autosport. Met name voor Stoffel Vandoorne, die in de Formule E aast op een plekje in de top tien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dit weekend vindt de tiende en elfde manche van het Formule E-kampioenschap plaats in Jakarta. Tweevoudig titelverdediger Nick Cassidy zal natuurlijk proberen om de concurrenten op afstand te houden na zijn zege in de ePrix van Monaco, maar het lijdt nu al geen twijfel dat Pascal Wehrlein, de huidige nummer twee, na een paar moeilijke weken zijn tweede adem heeft teruggevonden en meedingt naar de zege. Ook Jake Dennis, Mitch Evans en Jean-Éric Vergne zullen elkaar geen centimeter winst gunnen in de titelstrijd. Ten slotte mogen we niet Stoffel Vandoorne vergeten. Hij staat nu op de elfde plaats in het klassement en hoopt door te breken in de top tien.

Volg dit weekend de twee races van het Formula E-kampioenschap in Jakarta op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni telkens vanaf 9u50 Eurosport 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top