Kostuums, drama en slapstick in juni met Pickx Mix

Kids | Of je nu houdt van flamboyante kostuums of eerder van literaire kostuumdrama’s, de tv-optie Pickx Mix heeft in juni wat voor je in petto. Een overzicht van de nieuwigheden waar abonnees met de tv-optie Pickx Mix de komende maand van kunnen genieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Call Me Mother

Beroemde drag queens Peppermint, Crystal en Barbada gaan op zoek naar de ‘First Child of Drag’ in deze kleurrijke competitie waarbij aanstormende drag kings & queens de strijd met elkaar aangaan. Elke week valt er een dragartiest af na zenuwslopende groepsopdrachten, solo acts en natuurlijk lipsync battles!

Deze dragcompetitie volgt het format van programma’s als ‘The Voice’, waarin jonge talenten gecoacht worden door gevestigde waarden in de business (Peppermint, Crystal en Barbada). De drie coaches stellen elk een team samen dat elke aflevering de strijd aangaat.

Ontdek dubbele afleveringen van ‘Call Me Mother’ vanaf donderdag 1 juni om 21u op FOX, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Sanditon – seizoen 3

Andrew Davies is de Welshe scenarist aan wie we onder andere de originele versie van ‘House of Cards’ en de miniserie ‘Pride and Prejudice’ uit 1995 te danken hebben. Die laatste is uiteraard een adaptatie van de gelijknamige roman van Jane Austen. Hij baseerde zich nog eens op het werk van die schrijfster voor de serie ‘Sanditon’, die gebaseerd is op een onafgewerkt manuscript van Austen.

Dit kostuumdrama speelt zich af aan de ruige, maar prachtige kust van Sanditon, een dorpje in verandering. Daar ontmoet Charlotte Heywood (Rose Williams) een hele reeks kleurrijke personages, van de ambitieuze, maar mysterieuze Tom Parker en zijn knappe, ruige broer Sidney tot de romantische Georgiana Lambe. In het derde seizoen keert Charlotte terug naar het dorp voor een groot feest, maar dan brengt een toevallige ontmoeting heel wat twijfels met zich mee.

Ontdek het derde seizoen van ‘Sanditon’ vanaf donderdag 24 juni op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Pride from Above

Met exclusieve toegang tot de grootste vieringen van LGBTQIA+-cultuur geeft National Geographic een nieuwe kijk op Pride -vanuit de lucht. Van het ontstaan van Pride in New York tot het grootste Pride event in Johannesburg, Zuid- Afrika. Duik dieper in de geschiedenis en de creativiteit achter deze festivals van hoop!Somewhere over the rainbow ontdek je deze kleurrijke special op 18 en 26 juni om 21u30 op National Geographic, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Cheese month with Tom & Jerry

De hele maand lang geniet je op Cartoon Network van de beste films en series over de legendarische kat en muis Tom & Jerry. Sinds 1940 verschenen honderden korte slapstick animatiefilms en enkele langspeelfilms over de grijze huiskat en de muis die hem altijd te slim af is.

Ontdek het beste van ‘Tom & Jerry’ van 5 tot 25 juni om 17u op Cartoon Network, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top