Titelstrijd CPL: selectienieuws RWDM & SK Beveren

Sport | Na een lange en intense strijd wordt er straks eindelijk beslist wie zich tot kampioen van de Challenger Pro League kroont. RWDM begint met de beste kaarten aan de slotspeeldag terwijl SK Beveren vooral op een klein voetbalmirakel moet hopen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Als RWDM in een uitverkocht Edmond Machtensstadion wint van de buren van RSCA Futures, dan is het sowieso kampioen en promoveert het dus naar 1A. Om die belangrijke pagina in de geschiedenis van de club te schrijven kan coach Vincent Euvrard een beroep doen op zijn sterkste elf. Volgende opstelling lijkt dan ook de logica zelve.

Defourny in doel; O'Brien, Le Joncour en Heris in een driemansdefensie met El Ouahdi en Vorogovskiy op de flanken. De Sart en Camilo als regulators op het middenveld en een offensieve driehoek met Challouk, Hazard en Biron.



Bij SK Beveren is er iets meer onzekerheid over de basisploeg. Zo kunnen de Waaslanders geen beroep doen op Louis Verstraete (geblesseerd) en Dries Wuytens (geschorst). Ook Joachim Van Damme is er nog steeds niet bij. Kevin Hoggas en Jakov Filipovic lijken hun logische vervangers.

Dat maakt dat Wim De Decker allicht voor deze elf namen zal kiezen: Reus - Vukotic, Bateau, Filipovic - Corryn, Luiz, Hoggas, Hrncar - Barry, Mbokani, Nsimba.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top