Bekijk in afwachting van ‘Killers of the Flower Moon’ naar deze pareltjes van Scorsese

Films | Over enkele weken gaat ‘Killers of the Flower Moon’, de nieuwste film van Martin Scorcese, in première op het Internationale Filmfestival van Cannes. In afwachting van deze première dook Pickx in het repertoire van Scorsese op zoek naar zijn beste films.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Goodfellas

In deze film uit 1990 zien we hoe de Amerikaanse gangster Jimmy ‘The Gent’ Conway (Robert De Niro) een jongeman genaamd Henry Hill (Ray Liotta) onder zijn hoede neemt. Jimmy leert Henry alles wat er te leren valt over het leven als een gangster en introduceert de jongeman ook aan Tommy (Joe Pesci): zijn trouwe maar zenuwachtige collega uit het misdaadmillieu.

Ontdek ‘Goodfellas’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

The Irishman

‘The Irishman’ vertelt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Sheeran was een oorlogsveteraan die geen problemen had met het doden van mensen en dat was ook maffiabaas Russel Bufalino (Joe Pesci) niet ontgaan. Hij lijft Sheeran in, waardoor die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Sheeran had ook een goede vriend, vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino). Die kwam later echter op een geheimzinnige wijze om het leven…

Ontdek ‘The Irishman’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

The Departed

Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) is een jonge Amerikaanse politieagent die infiltreert in de criminele organisatie van maffiabaas van Costella (Jack Nicholson). Hij probeert informatie in te winnen en die door te spelen naar zijn collega’s van de ordediensten. Tegelijkertijd probeert de jonge crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) hetzelfde te doen bij de politie. Zowel maffiabaas Costella als de lokale politie hebben op een bepaald ogenblik in de gaten dat er een verklikker aan het werk is, en hierdoor komen de levens van beide jongemannen snel in gevaar.

Ontdek ‘The Departed’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

The Wolf of Wall Street

Martin Scorsese doet in deze prent het waargebeurde verhaal van de voormalige Amerikaanse beursmakelaar Jordan Belfort uit de doeken. Belfort werd eind jaren tachtig multimiljonair door middel van fraude en gewiekste handelspraktijken op de beurs. Hij weet met zijn geld geen blijf en raakt verslaafd aan drank, drugs en seks. De Amerikaanse fiscus komt hem op het spoor en probeert te achterhalen wat het geheim achter al het geld is…

Ontdek ‘The Wolf of Wall Street’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Taxi Driver

Travis Bickle (Robert De Niro) is een Amerikaanse oorlogsveteraan die zijn brood verdient als taxichauffeur in New York City. Hij leidt een eenzaam bestaan en dat bestaan wordt gekenmerkt door geweld, pornografie en paranoia. Bickle zweert bij een somber en fatalistisch mens- en maatschappijbeeld en wacht op een uitdaging om in actie te schieten…

Ontdek ‘Taxi Driver’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top