Beveren legt opvallend beter parcours af in de play-offs ten opzichte van in de reguliere competitie

Challenger Pro League | Toen SK Beveren de kalender kreeg voor de 'Promotion play-offs', krabten ze zich ongetwijfeld wel even in de haren op de Freethiel. Met uitmatchen bij Club NXT en Beerschot en een thuismatch tegen RWDM oogde de start van de kampioenenpoule wel heel erg zwaar.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maar na dat zware drieluik staat SK Beveren er beter voor dan ooit tevoren. De Waaslanders boekten een meer dan degelijke 6 op 9 en deden daarbij vooral gouden zaken tegen de twee titelrivalen (6 op 6).

Met de 6 op 9 tegen Club NXT, RWDM en Beerschot doet Beveren ook opvallend beter dan in de reguliere competitie. Toen boekten de Wase Leeuwen amper 2 op 9 in dezelfde drie duels. Op de eerste speeldag werd er met 1-0 verloren bij Beerschot terwijl Club NXT uit (2-2) en RWDM thuis (1-1) puntendelingen opleverden.

Dat belooft voor volgend weekend; want dan staan de Waaslanders tegen hun favoriete tegenstander van dit seizoen: Lierse. De Pallieters kregen in de reguliere competitie twee keer een pandoering van Beveren (5-0 en 1-5) en zijn bij deze dus meteen al gewaarschuwd.

Beerschot pakte in dezelfde matchen in de reguliere competitie (RSCA Futures thuis, Lierse uit, Beveren thuis) trouwens drie punten. Nu zitten ze aan vier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top