Centrumspits Caue (Lommel) wacht al meer dan 1000 minuten op een goal (of assist)

Sport | Lommel gaat vrijdagavond voor een zesde keer op zoek naar een eerste competitiezege in 2023. De Lommelaars hopen om straks tegen het Dender van ex-speler Timmy Simons eindelijk nog eens te mogen vieren en de jammerende fans zo toch nog eens te plezieren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maar om te winnen, moet je scoren en daarbij wordt er bij de meeste teams vooral gekeken naar het speerpunt in de spits. Alleen blijkt dat speerpunt in Lommel al maanden een probleem te hebben met het scoren van een doelpunt.

De Braziliaan Cauê wacht namelijk al meer dan 1000 minuten op een goaltje. De 20-jarige spits begon nochtans degelijk aan het seizoen (vier goals in zeven matchen), maar viel dan helemaal stil.

Nochtans bleef coach Steve Bould meestal het vertrouwen houden in zijn Braziliaanse aanvaller. Cauê stond in 11 van de laatste 16 duels gewoon mee in de basis en bleef meestal ook 90 minuten tussen de lijnen. Dat maakt dat Cauê momenteel al 1052 minuten zonder doelpunt (of assist zit).

Geen enkele ander centrumspits (die vaak speelt) komt nog maar in de buurt. Afwachten of de nog altijd maar 20-jarige Braziliaan de demonen eindelijk van zich af kan spelen tegen Dender.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top