Beleef The Weeknd live op Streamz

Muziek | Sinds 26 februari kan je via Streamz in je eigen huiskamer beleven hoe het voelt om popsensatie The Weeknd live op het podium te zien. Op de streamingdienst vind je namelijk ‘The Weeknd: Live At SoFi Stadium’ terug, opgenomen tijdens de eerste etappe van zijn ‘After Hours Til Dawn Tour’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het succes van The Weeknd, het muzikale alter ego van de Canadese zanger, songwriter en muziekproducent Abel Tesfaye, is de afgelopen jaren tot ongekende hoogtes geschoten. Het album ‘After Hours’, met onder andere het nostalgisch klinkende drieluik ‘Blinding Lights’, ‘In Your Eyes’ en ‘Save Your Tears’, was toonaangevend en beïnvloedde het geluid van heel wat van zijn collega’s.

Het sprak voor zich dat Tesfaye de stadions plat zou spelen met zijn ‘After Hours Tour’, maar die werd door de pandemie meermaals uitgesteld. Tesfaye schoof dan maar weer aan de schrijftafel aan en in 2022 verscheen al de opvolger ‘Dawn FM’, met ‘Take My Breath’ en ‘Sacrifice’ als de eerste twee singles. De uitgestelde tour werd aangevuld met de muziek van de nieuwe plaat en de tour werd omgedoopt tot de ‘After Hours Til Dawn Tour’, die halt hield aan de grootste stadia van de Verenigde Staten, en komende zomer bijvoorbeeld ook in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

De afwezigen hebben ongelijk. The Weeknd levert steevast een spetterende show af, compleet met betoverende dansers, spectaculaire lasers en indrukwekkende pyrotechniek. Grote hits als ‘Starboy’ en ‘Can’t Feel My face’, naast de grijsgedraaide singles van de laatste twee albums, mogen niet op de setlist ontbreken, maar de show wordt toch gestolen door de theatrale capriolen van Tesfaye.

Wie het spectaculaire optreden nu al wil beleven, of spijt heeft dat die er niet bij kan zijn, kan nu gelukkig terecht op Streamz, waar je de uitstekend gefilmde captatie van de show in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië kan vinden.

Fans van The Weeknd mogen zich overigens aan nog meer verwachten. Later komt de serie ‘The Idol’ namelijk naar Streamz, met en van Tesfaye. In die HBO-serie speelt Lily-Rose Depp een hoopvolle zangeres die een relatie begint met Tedros (Tesfaye), een clubeigenaar die de leider van een sekte blijkt te zijn. Tesfaye bedacht de serie samen met Sam Levinson, de regisseur en schrijver achter onder andere de successerie ‘Euphoria’.

Ontdek 'The Weeknd: Live At SoFi Stadium' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top