Nieuw in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Het is al uitkijken naar de lente. Tot dan staan er weer heel wat nieuwe series en films voor je klaar in je Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Welke dat zijn, dat ontdek je hier!

Door MF

Deel dit nieuws

The Light in the Hall

In de serie ‘The Light in the Hall’ is Sharon nog steeds aan het rouwen om de verdwijning van haar dochter 18 jaar geleden. Kort nadat Ela verdween, werd Joe opgepakt als verdachte. Haar DNA werd gevonden in de caravan van de tuinman. Hij bekende de moord, maar kan niet meer zeggen wat er gebeurd is of wat hij gedaan heeft. Zoveel jaar later kan hij voorwaardelijk vrijkomen, maar dan zal Sharon nooit precies te weten komen wat er met haar dochter is gebeurd … 

‘The Light in the Hall’ is binnenkort beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek de volledige Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier!


Drive My Car

In ‘Drive My Car’ verliest de acteur en theaterregisseur Yusuke onverwachts zijn vrouw. Tijdens de voorstelling van de Oom Vanya stort hij op het podium in. Enkele jaren later stemt de acteur en theaterregisseur ermee in om Oom Vanya terug op te voeren op een festival in Hiroshima. Maar door zijn oogaandoening mag hij niet meer autorijden. Dus krijgt hij een jonge vrouw als chauffeur toegewezen. Terwijl ze rondrijden komen ze steeds meer van elkaar te weten ...

‘Drive My Car’ is vanaf 12 maart beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Raven’s Hollow

Edgar Allen Poe en vier andere West Point-kadetten doen een gruwelijke ontdekking tijdens een trainingsoefening in New York. Die gebeurtenis leidt hen naar een vergeten gemeenschap. Edgar denkt dat het dorp donkere geheimen heeft en wil die ontrafelen. Maar dan ontdekt hij iets dat hem voor de rest van zijn leven zal achtervolgen.

‘Raven’s Hollow’ is vanaf 17 maart beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Pink Moon

In ‘Pink Moon’ is Johan, vader van Iris, klaar met het leven. Na zijn 75ste verjaardag wil Johan  zijn leven beëindigen . Volgens hem is zijn leven voltooid , en is het prima zoals het geweest is. Maar daar denkt Iris anders over. Ze probeert haar vader te begrijpen, maar is boos en gefrustreerd . “Het leven is immers geen busritje”. De film neemt je mee doorheen het verhaal vanuit het standpunt van Iris. Krijgt ze haar vader overtuigd, of staat zijn beslissing helemaal vast? 

‘Pink Moon’ is vanaf 30 maart beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. 

Holy Spider

Holy Spider neemt je mee naar het Iran van 2001. Daar onderzoekt een journaliste uit Teheran een reeks moorden op vrouwen in een van de buitenwijken van Mashad. Al snel beseft ze dat de lokale autoriteiten niet gehaast zijn om deze zaak op te lossen. De vraag blijft natuurlijk wie deze moorden pleegde. Uiteindelijk blijkt het een man te zijn die de prostituees vermoordde om de stad te zuiveren . Het is een aangrijpende film met maar liefst 31 awardnominaties en er 19 won , waaronder 'Best Actress' op het Cannes Film Festival. 

‘Holy Spider’ is vanaf 9 maart beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. 

Meskina

Wanneer de vrouw zelf op het witte paard springt, krijg je ‘Meskina’ als resultaat. Leyla zit bijna op tram 3 en heeft geen man, geen kinderen en geen duidelijk carrièrepad. Daarom wordt ze als ‘Meskina’ gezien, een zielig figuur . Tussen de luidruchtige stemmen van iedereen om haar heen zoekt ze wie ze is en wat ze wil in het leven. Maar dat loopt niet van een leien dakje, met hilarische en herkenbare situaties tot gevolg.

‘Meskina’ is vanaf 6 maart beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. 

Taken 1, 2, 3

Zet je klaar om te bingewatchen want de hele ‘Taken’-trilogie staat online! Kijk mee hoe de gepensioneerde CIA-agent Bryan Millis er alles aan doet om zijn dochter te redden in ‘Taken 1’. En hoe zijn familievakantie in duigen valt na de wraak van een maffiabaas in ‘Taken 2’. In het vervolg zie je hoe hij zijn naam moet zuiveren na de verdenking op de moord van zijn ex-vrouw . Bingewatchen maar! 

‘Taken 1, 2, 3’ zijn vanaf begin maart beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top