Lommel kan als vierde ploeg zekerheid krijgen over deelname aan promotie Play-offs

Challenger Pro League | Lommel SK sloot 2022 af met vijf opeenvolgende zeges. Maar de start van 2023 verloopt een pak moeizamer, want de Limburgers lieten een magere één op zes noteren tegen Club NXT en Dender. Toch kan de club vanavond een gooi doen naar een ticketje voor de promotie Play-offs.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lommel gaat vanavond op bezoek in het Koning Boudewijnstadion, waar het RSCA Futures partij geeft. De paarswitte jonkies tellen amper één punt minder dan Lommel en zijn dan ook een rechtstreekse concurrent voor een plekje in de top zes.

Toch kunnen de troepen van Guillaume Gillet nog geen zekerheid verwerven over deelname aan de promotie Play-offs terwijl Lommel wel een feestje mag bouwen als het vanavond wint.

De Limburgers zouden dan namelijk op 34 punten komen en zo een onoverkomelijke kloof uitbouwen met RSCA Futures terwijl ook Deinze het vizier dan niet meer op Lommel kan richten. De Oost-Vlamingen tellen dan zeven punten achterstand en kunnen dan zelfs bij winst in hun laatste twee duels niet meer over Lommel springen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top