Zoon Niklo gaat dan toch (eindelijk) naar het RWDM van papa Thierry Dailly

Challenger Pro League | RWDM heeft woensdagavond met Niklo Dailly nog een extra (en broodnodige) spits aan de kern toegevoegd. De 21-jarige aanvaller komt over van (Jong) KV Mechelen en tekende een contract tot de zomer van 2025.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Dailly haalt RWDM een speler binnen die al langer aan de club gelinkt werd. Dat had niet in het minst te maken met de aanwezigheid van zijn vader; voorzitter Thierry Dailly.

Maar papa Dailly stond altijd wat sceptisch tegenover een transfer van zijn zoon; net om de schijn van belangenvermenging te vermijden. “Zo'n transfer ligt vrij gevoelig voor mij", vertelde Dailly afgelopen zomer nog aan de kranten. "Maar als hij toch naar ons zou komen, dan is hij voor mij een speler zoals alle andere jongens in de kern. Hij kan alvast uitgespeeld worden op twee posities: als aanvaller, maar ook als flankspeler."

En nu is het dus zover. Dailly kreeg geen speelkansen bij Malinwa en hoopt nu bij RWDM zijn carrière te lanceren. De jonge aanvaller speelde in zijn jeugdjaren voor Anderlecht, Gent en KV Mechelen maar komt toch een beetje thuis in het Edmond Machtensstadion.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top