Na een enorme cliffhanger verwelkomen we ‘Ginny & Georgia’ voor een tweede seizoen

Series |

Het tweede seizoen van ‘Ginny & Georgia’ is eindelijk aangekomen op Netflix! Pickx vertelt je meer over wat er op het spel staat in dit seizoen, waarop we bijna twee jaar hebben gewacht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Ginny & Georgia’ is het verhaal van een gecompliceerde moeder-dochter-relatie. Ginny is 15 jaar oud en voelt zich volwassener dan haar moeder, die overigens slechts 15 jaar ouder is. Nadat haar rijke echtgenoot om het leven kwam in een auto-ongeluk, was Georgia de enige erfgenaam. Ze besluit zich eindelijk in het noorden te vestigen met haar dochter en zoon. Wat volgt is het verhaal van een tiener die probeert te leven zoals iedereen en een moeder met een verborgen verleden, die moeten samenleven ondanks een tumultueuze relatie.

Aan het einde van seizoen 1 ontvluchtte Ginny (Antonia Gentry) het huis samen met haar jongere broer, nadat ze had ontdekt dat haar moeder haar stiefvader had vermoord. Seizoen 2 begint kort na de gebeurtenissen van seizoen 1, met Ginny die nog steeds niet bekomen is van de ontdekking dat haar moeder een moordenaar is. Ondertussen raakt Georgia (Brianne Howey) verstrikt in de planning van een bruiloft, maar misschien is dat alleen maar een manier om niet aan haar échte problemen te moeten denken…

Een van de vele sterke punten van de serie is hoe de reeks op een authentieke manier weet om te gaan met geestelijke gezondheid: de personages worstelen met depressie, zelfverminking en we zien ook de rol die therapie in hun leven speelt. Dit nieuwe seizoen begint met Ginny die zich openstelt voor haar vader Zion (Nathan Miller) en opnieuw ten prooi valt aan zelfverminking, zoals we ook al zagen in seizoen 1. Zion overtuigt Ginny meteen om in therapie te gaan, wat een belangrijk deel van haar verhaallijn wordt. Deze benadering van geestelijke gezondheid werd alom geprezen door critici.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Ginny & Georgia’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top