Ziekenboeg Lommel: zware blessure voor Caio Roque; Neven eindelijk weer paraat

Sport | Lommel SK probeert momenteel iedereen scherp te krijgen voor de laatste rechte lijn richting top zes-plaats. De Limburgers kenden een ijzersterk einde van het jaar en hopen om de goede flow van eind 2022 gewoon weer mee te nemen bij de start van 2023. Maar er zijn wel wat veranderingen in de ziekenboeg.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Allereerst kwam er licht aan het einde van de tunnel voor aanvoerder én clubman Glenn Neven. De verdediger is eindelijk weer fit na maanden van blessureleed. Neven speelde dit seizoen nog geen seconde mee door een complexe achillespeesblessure, maar kan nu weer 'zijn' Lommel gaan helpen vanop de grasmat. De 32-jarige verdediger kan zo eindelijk echt beginnen aan zijn tiende (!) seizoen aan de Gestelsedijk.

Het plekje in de Lommelse ziekenboeg werd wel meteen ingenomen door Caio Roque. De flankverdediger liep een blessure op en is 'out' voor de rest van het seizoen. De 20-jarige Braziliaan speelde mee in 16 van de 18 duels die Lommel dit seizoen al afwerkte. Hij was lang titularis op de linksachter, maar in de laatste weken van 2023 had hij zijn plek wel moeten afstaan aan de Spanjaard Eric Monjonell.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top