Tel feestelijk af naar 2023 met ''t Is Nieuwjaar' op Pickx+

Muziek | Het nieuwe jaar inluiden doe je best met een spetterend feestje. Op Pickx+ geven gastvrouwen Katja Retsin en Evy Gruyaert op 31 december de aanzet met ‘’t Is Nieuwjaar’, een muzikale show vol bijzondere gasten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De show werd live opgenomen in Versuz Hasselt voor een publiek van trouwe Pickx-kijkers. Aftrappen doen we met (hoe kan het ook anders) Pickx+-gezicht en zangeres van de Radio 2 Zomerhit van 2022: Margriet Hermans. Met ‘Lekker Blijven Hangen’ zet ze de toon voor de rest van de feestelijke avond, waarin de flessen weeldig knallen.

Het wordt een avond vol optredens van bekende gezichten zoals de Belgisch-Spaanse Belle Perez, ambianceformatie De Romeo’s, zanger/acteur Stan van Samang, Ghost Rocker Tinne Oltmans, ‘Regi Academy’-jurylid OLIVIA en finaliste uit hetzelfde programma Kimberly Fransens, jong geweld Jérémie Vrielynck en onze inzending voor het Eurovisiesongfestival 2022 Jérémie Makiese. Zij brengen een selectie van hun grootste en meest feestelijke hits live. Achter de schermen zit Ianthe Tavernier om hen wat beter te leren kennen. De avond wordt knallend afgesloten door DJ Ward, een vaste waarde op festivals als Tomorrowland, I Love the 90s en Laundry Day die een medley van de grootste danshits van het jaar brengt.

Tel op 31 december vanaf 23u45 af naar het nieuwe jaar met ‘’t Is Nieuwjaar’, beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top