Nieuw in je Proximus VOD-catalogus

Films | We gaan het jaar goed in met heel wat nieuwe films in je Proximus VOD-catalogus. Geniet van de filmtoppers ‘Bros’ en ‘Amsterdam’. Ideaal om lekker in je zetel te genieten of te griezelen. Ontdek het aanbod hier.

Door MF

Deel dit nieuws

Halloween Ends

De gebeurtenissen van ‘Halloween Kills’ zinderen na vier jaar nog steeds na. In het vervolg is Laurie (Jamie Lee Curtis) ondertussen bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) ingetrokken. Daar schrijft ze verder aan haar memoires. Decennia lang liet ze het spook van Michael Myers haar realiteit bepalen. Nu is het tijd om die zelf terug in handen te nemen en de angst achter zich te laten. Tot er plots een jonge man beschuldigd wordt van het vermoorden van zijn babysitkindje. Opnieuw moet Laurie het kwaad onder ogen komen ...

‘Halloween Ends’ is vanaf 11 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Three Thousand Years of Longing

In ‘Three Thousand Years of Longing’ ontmoet academicus dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) een djinn (Idris Elba). Die biedt haar drie wensen aan in ruil voor zijn vrijheid. Hij klinkt als een volwassen Aladdin. Al betwijfelt Alithea of die wel echt is. Ze heeft namelijk veel onderzoek gedaan rond mythologie , dus ze kent de verhalen over de misgelopen wensen. Maar dat houdt de djinn niet tegen en hij toont haar al zijn  succesverhalen . Wordt ze bedrogen waar ze bij staat en doet ze toch haar wensen?

‘Three Thousand Years of Longing’ is vanaf 14 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Onze Natuur

Samen met Natuurpunt filmde Hotel Hungaria drie jaar lang onze mooiste Belgische bossen en hun dierlijke avonturen. De film neemt je mee doorheen de seizoenen en legt de metamorfose prachtig in beeld. Van het bloeien van de bloemen tot het groeien van de paddenstoelen. Met de juiste muziek als finishing touch. Een echte aanrader voor elke natuurfanaat!

 ‘Onze Natuur’ is vanaf 10 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Lyle, Lyle, Crocodile

Lyle, Lyle, Crocodile volgt de avonturen van  krokodil Lyle, die in New York woont. Hij geniet helemaal van ‘the big city life’: hij speelt met de kinderen in de buurt en helpt de familie Primm. Maar dat pikt de buurvrouw niet. Zij vindt dat Lyle naar de dierentuin moet. Lyle laat dat niet zomaar gebeuren en probeert te bewijzen dat hij helemaal niet zo slecht is als ze denken. Lyle laat zien dat hij wel in de grote stad thuishoort.

‘Lyle, Lyle, Crocodile’ is vanaf nu beschikbaar in de Premium Proximus VOD-catalogus.

Bros

In de romantische komedie ‘Bros’ gaan twee mannen met bindingsangst een relatie aan. De 40-jarige Bobby (Billy Eichner) heeft zijn eigen podcast en is nog nooit echt verliefd geweest. Tijdens het uitgaan ontmoet hij Aaron (Luke Macfarlane), die het graag chill aan doet. De film is doorspekt met hilarische taferelen, die de spot drijven met de standaard romantische komedies. Maar ook de datingwereld  van vandaag wordt lekker belachelijk gemaakt. Schaterlachen gegarandeerd tijdens ‘Bros’!

‘Bros’ is vanaf 11 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Amsterdam

In de jaren 30 zijn drie vrienden getuige van een moord. Uiteindelijk worden ze hier zelf van verdacht. Twee soldaten (Christian Bale en John David Washington) en een verpleegster (Margot Robbie) sloten in Amsterdam een pact en zwoeren elkaar steeds te beschermen. Terwijl er steeds meer aanwijzingen zijn dat zij schuldig zijn aan de moord, stuiten ze op een van de meest schokkende complotten in de Amerikaanse geschiedenis. ‘Amsterdam’ heeft een echte topcast, met onder andere Matthias Schoenaerts, Rami Malek, Robert De Niro en zelfs Taylor Swift. Een echte aanrader, als je het ons vraagt. 

‘Amsterdam’ is vanaf 27 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek hier het volledige Proximus VOD-aanbod.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top