Reeds twee duels uitgesteld in de Challenger Pro League

Sport | De aanhoudende vriestemperaturen zorgen dit weekend voor de eerste afgelastingen van het Challenger Pro Leagueseizoen. Na Club NXT - Lierse werd nu ook SK Deinze - Beerschot uitgesteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Donderdagnamiddag maakten Club NXT en Lierse al bekend dat ze de achttiende speeldag van 1B vrijdagavond niet zullen aftrappen. Het barre winterweer heeft ervoor gezorgd dat het veld op Schiervelde onbespeelbaar is en dat voetballen onverantwoord zou zijn. De clubs gaan weldra samenzitten met de kalendercommissie om een nieuwe datum te bespreken.

Enkele uren later was het dan de beurt aan SK Deinze en Beerschot VA om ook hun wedstrijd uit te stellen. Vanzelfsprekend was ook hier de bevroren grasmat de hoofdoorzaak.

Bij Dender is er voorlopig nog geen beslissing genomen over een eventuele afgelasting. De promovendus speelt vrijdagavond thuis tegen Jong Genk. Zaterdag staan er twee duels op de kalender in Wallonië; SL16 FC ontvangt Lommel terwijl Virton gastheer speelt voor Beveren. Zondag staat er dan nog de Brusselse derby tussen RSCA Futures en RWDM op het programma.



Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top