LPL: Koreaanse ADC Ruler trekt naar JD Gaming

Nieuws | Voor het komende seizoen van de LPL, de Chinese League of Legends-competitie, proberen teams aanpassingen te doen voor de volgende spring split. Sommige teams zijn van plan hun roster aanzienlijk te versterken, zelfs als dat betekent dat ze spelers uit andere regio's moeten halen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Opnieuw ondergaan alle regio’s het lot van de transferperiode. De LPL is geen uitzondering: de deelnemende teams proberen zich aan te passen voor volgend seizoen. Dat is het geval voor JD Gaming, halve finalist op de recente Worlds.

De organisatie, dat verloor van de Koreanen van T1, is op zoek naar versterking om dit seizoen nog competitiever te zijn. Daarom kwamen twee spelers de gelederen versterken. Te beginnen met de Chinese midlaner van Top Esports: Zhuo “Knight” Ding.

De organisatie behoudt wel een aantal spelers die in de LPL Summer Split van 2022 actief waren: toplaner Bai “369” Jiahao, jungler Seo “Kanavi” Jin-hyeok en support Lou “Missing” Yunfeng.

De andere nieuwkomer, zeker niet de minste, is de Koreaan Park “Ruler” Jae-hyuk. De ADC verliet Gen.G, voormalig wereldkampioen en MVP van de finale in 2017 met Samsung Galaxy, zal erop gebrand zijn om te slagen in deze nieuwe regio.

Door deze transfers werden midlaner Zeng “Yagao” Qi en ADC Wang “Hope” Jie op de bank gezet. Het roster voor het komende seizoen zal er dus als volgt uitzien:

  • ???? Bai “369” Jiahao
  • ???? Seo “Kanavi” Jin-hyeok
  • ???? Zhuo “knight” Ding
  • ???? Park “Ruler” Jae-hyuk
  • ???? Lou “Missing” Yunfeng

De Chinese organisatie heeft een grote stap gezet met deze transfer en verwachten dus nog betere resultaten in het komende seizoen. Het valt nog te bezien of de toevoeging van Ruler aan het roster hen naar de top kan brengen. 

De toekomst van dit roster oogt veelbelovend. De eerste split van dit seizoen zal de eerste aanwijzingen geven voor het potentiële succes van deze vijf spelers. Antwoord over een paar weken…

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top