‘The White Lotus’: de populairste fantheorieën over het klapstuk van seizoen 2

Series | Iets meer dan een jaar geleden werd ‘The White Lotus’ op de wereld losgelaten. Het eerste seizoen van deze nieuwe reeks kon heel wat kijkers bekoren en wist zelfs een Emmy Award in de wacht te slepen. Al gauw werd er een tweede seizoen ingeblikt en dat speelt zich af op Sicilië, waar kijkers opnieuw achter de schermen van een fictief luxehotel kunnen kijken en een moord voorgeschoteld krijgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de zomer van 2021 kwam de Amerikaanse streamingdienst HBO met een nieuwe miniserie op de proppen, ‘The White Lotus’. In het eerste seizoen van deze reeks kregen we een blik achter de schermen van een fictief Hawaiiaans luxehotel en keken we voorbij de façades van allerlei hotelgasten. Zo zagen we hoe er strubbelingen ontstaan bij een pasgetrouwd stel op huwelijksreis, een welgestelde familie die nood had aan vakantie en een vrouw die de assen van haar moeder kwam uitstrooien. Zowel de gasten als het hotelpersoneel lieten zich in deze serie van hun vele, en soms mindere, kanten tonen…

De serie is bedacht door de Amerikaanse scenarist Mike White die kort na de release van het eerste seizoen aan de slag is gegaan met het tweede deel. Dat seizoen speelt zich af in Sicilië. Daarin krijgen twee koppels te zien die de nodige romantische uitdagingen in hun relatie voorgeschoteld krijgen, drie generaties mannen die hun familiegeschiedenis willen herontdekken en de uitbundige Tanja (uit het eerste seizoen) die zich rondom de frustratie van haar man probeert te wurmen. Het seizoen begint net als vorig jaar met een misdaad. Er heeft een moord plaatsgevonden, maar de kijker weet voorlopig niet wie die gepleegd heeft of wie het slachtoffer is. Gelukkig heeft ‘The White Lotus’ al heel wat fans en die zijn al aan het speculeren geslaan.

De populairste fantheorieën

Het merendeel van de fans heeft zijn pijlen op Quentin gericht, een van de vriendinnen van Tanya. Quentin oogt dan wel rijk, toch is de man zo arm als de straat en dringend op zoek naar geld. Heel wat fans vermoeden dat hij daarom in staat zou zijn om een moord te plegen, en misschien wel in opdracht van de man van Tanya: Greg.

Maar er gaan nog enkele namen van personages de ronde op het internet. Die van Harper, bijvoorbeeld. Harpers gedrag zou opvallen in vergelijking met dat van de andere gasten en het lijkt niet goed te boteren tussen haar en het andere bevriende koppel, Cameron en Daphne. Zeker die eerste stoot haar tegen het harnas. Harper voelt bovendien aan dat de chemie tussen haar en vriend Ethan aan het wegebben is en eventueel ontrouw zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer van Harper doet overlopen.

Wat er ook van zij, het tweede seizoen van ‘The White Lotus’ bevat heel wat intriges en het is dus lang niet zeker dat deze theorieën enigszins kloppen. Om daar zeker van te zijn, zul je naar het tweede seizoen van deze spannende miniserie moeten kijken.

Ontdek 'The White Lotus' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Lees hier meer over het tweede seizoen van 'The White Lotus':

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top