Komt er na 'MIB 3' een vijfde film van de ‘Men in Black’-franchise?

Films | Morgenavond kan je op VTM 3 naar ‘Men in Black 3’ kijken. In deze sciencefiction-komediefilm zien we hoe Agent J het leven van ons allemaal en van zijn maatje Agent K bij MIB probeert te redden door terug in de tijd reizen. De filmfranchise is razend populair en dat heeft er volgens Amerikaanse media voor gezorgd dat er een vijfde deel in de maak is. Hoe dat deel eruit zal zien, weten we nog niet. De Amerikaanse roddelpers verzamelde wel al de volgende geruchten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Will Smith komt terug

Het is nog niet officieel, maar volgens Amerikaanse media zou acteur Will Smith opnieuw in de rol willen kruipen van Agent J. Smith nam deze rol voor het eerst op in de originele ‘Men in Black’ (1997) en nadien ook in ‘Men in Black 2’ (2002) en ‘Men in Black 3’ (2012). Smith werd in elk van deze films vergezeld door zijn maatje Tommy Lee Jones die de rol van Agent K speelde. Het is voorlopig nog onduidelijk of Jones opnieuw van de partij zal zijn in de nieuwe ‘Men in Black'.

Vertrouwde formule

De makers zouden voor het vijfde deel niet al te veel willen afwijken van de vertrouwde formule. Dat wil zeggen dat er naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een gevaarlijk buitenaards wezen te zien zal zijn dat de aarde wil vernietigen. Er zouden ook nieuwe wapens en gadgets geïntroduceerd worden waarmee de twee MIB-agenten van dienst het gevaar zullen moeten bedwingen. Dat duo zal elkaar ook opnieuw op de zenuwen moeten werken.

Releasedatum

Noch Will Smith, noch Paramount Pictures hebben de plannen voor de nieuwe film nog niet bevestigd. Toch gaan Amerikaanse media er prat op dat die er volgend jaar, of het jaar daarna zal komen. Volgens de Amerikaanse filmpers wil Paramount de vierde film uit de franchise, 'Men in Black: International', nog wat tijd geven om de investeringen terug te verdienen. Bovendien zou de wereldwijde pandemie roet in het eten hebben gegooid en de timetable hebben opgeschoven.

'Men In Black 3'

In ‘Men in Black 3’ zien we hoe de buitenaardse crimineel Boris the Animal is ontsnapt uit de MIB-gevangenis op de maan en is teruggekeerd in de tijd om de agent die hem in de cel heeft gestopt, Agent K (Tommy Lee Jones), te doden. Agent J (Will Smith) wil hier een stokje voor steken en reist terug in de tijd. Enkel op die manier kan hij Agent K en de hele wereld redden.

Bekijk ‘Men in Black 3’ op dinsdag 6 december om 20u45 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top