Pickx Wonderland: beleef 31 feeërieke dagen in de magische wereld van Pickx

Nieuws | Vanaf donderdag 1 december geeft Pickx je een voorproefje van wat we allemaal te bieden hebben. Dankzij Pickx Wonderland kunnen bezoekers het aanbod beter leren kennen en krijg je elke dag toegang tot een leuke verrassing. Van exclusieve video's en programma's tot mooie prijzen, met Pickx Wonderland is iedereen, zowel klanten als niet-klanten, een winnaar!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Pickx is meer dan een gewone tv-service en dat zetten we in de verf met Pickx Wonderland! In december kan je elke dag een nieuwe verrassing ontdekken of winnen dankzij Pickx Wonderland, dat start op donderdag 1 december op pickx.be. Dankzij die actie kunnen bezoekers het brede aanbod van Pickx ontdekken: sport, programma's voor kinderen, series, films, muziek en nog veel meer!

We willen bezoekers een unieke ervaring en echte emoties aanbieden, met natuurlijk voor elk wat wils, en op Pickx Wonderland hebben we genoeg belevenissen in petto: een once-in-a-lifetime VIP-behandeling bij grote veldrit- en voetbalevenementen voor sportfans, video's achter de schermen en tickets voor Studio 100-pretparken voor de allerkleinsten en hun families, of zelfs concertkaartjes voor muziekliefhebbers! Hardware fan? iPhones, televisies, spelconsoles ... komen ook aan bod zodat je je favoriete content nog beter kan beleven via Pickx.

Waarom deze verrassing?

Het is niet altijd voor iedereen duidelijk wat Pickx allemaal te bieden heeft. Dankzij Pickx Wonderland kan je ontdekken welke waaier aan coole content we aanbieden. De hele maand december is hét ideale moment om de echte Pickx-sfeer op te snuiven.

Hoe Pickx ontdekken?

Neem snel een kijkje op Pickx Wonderland en betreed de magische wereld van Pickx Wonderland!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op pickx.be en veel succes aan alle deelnemers!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top