Hartverwarmende fictie en gezonde levensstijlen in november op Disney+

Series | Streamingdienst Disney+ stelt ook in november niet teleur met een resem nieuwe titels die je op het platform kan ontdekken. Wil je weten hoe het de personages van ‘Grey’s Anatomy’ of ‘Zootopia’ nu vergaat, wil je net als Chris Hemsworth gezond leven of wil je genieten van een kerst- of thrillerfilm, dan ben je bij Disney+ aan het juiste adres.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Grey’s Anatomy – seizoen 19

Grey’s Anatomy’, winnaar van de Golden Globe Award in 2007 voor de beste dramaserie en genomineerd voor meerdere Emmy's, waaronder voor de beste dramaserie, wordt beschouwd als een van de beste televisieprogramma's van onze tijd. Het spannende medische drama, dat inmiddels aan zijn 19de seizoen bezig is, volgt Meredith Grey en het team van artsen in het Grey Sloan Memorial-ziekenhuis die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven en dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

Ontdek het 19de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ op Disney+ vanaf 2 november.

Zootopia+

Zootopia+’ neemt je mee terug naar dierenmetropool Zootropolis, via korte afleveringen die dieper duiken in de levens van de intrigerende inwoners van de Oscar-winnaar ‘Zootopia’. Onder hen Fru Fru, de chique spitsmuis, ZPD-receptionist en zoetekauw Clawhauser en Flash, de vlotte luiaard die vol verrassingen zit.

Ontdek ‘Zootopia+’ op Disney+ vanaf 9 november.

Limitless with Chris Hemsworth

Chris Hemsworth is op weg om te ontdekken hoe hij langer en beter kan leven. Met de hulp van topdeskundigen, familie en vrienden gaat hij een reeks enorme uitdagingen aan om zichzelf tot het uiterste te drijven en de kwalen van de ouderdom te stoppen voordat ze de kop opsteken. Chris onderzoekt hoe we allemaal ons leven lang fitter, gezonder en gelukkiger kunnen blijven.

Ontdek ‘Limitless with Chris Hemsworth’ op Disney+ vanaf 16 november.

The Santa Clauses

Scott Calvin is terug! Na 30 jaar als kerstman (ofwel Santa Claus) is hij opgewekter dan ooit. Maar Kerstmis wordt steeds minder populair, en zijn magie als Santa is langzaam aan het vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, en ook zijn gezin heeft aandacht nodig. Dan ontdekt hij dat er een manier is om te stoppen als Santa, en gaat hij denken aan aftreden. Als hij een waardige opvolger kan vinden, hoopt hij een betere vader en echtgenoot te worden.

Ontdek ‘The Santa Clauses’ op Disney+ vanaf 16 november.

Disenchanted

In de opvolger van het kassucces 'Enchanted' zien we de cast van dat hartverwarmende verhaal terug. Giselle en Robert zijn vijftien jaar getrouwd, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Ze besluiten met hun groeiende gezin te verhuizen naar de slaperige voorstad Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Helaas is dat niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt. De voorstad kent hele andere regels en een lokaal alfavrouwtje, Malvina Monroe, door wie Giselle zich meer dan ooit ontheemd voelt. Gefrustreerd omdat het niet meevalt om lang en gelukkig te leven, doet ze een beroep op de magie van Andalasia. Hiermee verandert ze per ongeluk het hele stadje in een echt levend sprookje en brengt ze het toekomstige geluk van haar gezin in gevaar. Nu moet Giselle in een race tegen de klok de betovering proberen terug te draaien en vaststellen wat “lang en gelukkig” voor haar en haar gezin nou echt betekent.

Ontdek ‘Disenchanted op Disney+ vanaf 18 november.

Willow

Willow, de legendarische tovenaar uit de gelijknamige film, keert terug voor een nieuwe serie die zich vele jaren na dat originele verhaal afspeelt. Willow leidt een groep helden die nergens thuishoren op een gevaarlijke reddingsmissie in een wereld die hun wildste dromen overtreft.

Ontdek ‘Willow’ op Disney+ vanaf 30 november.

The Patient

Alan Strauss is een therapeut die wordt gevangengehouden door een patiënt die in werkelijkheid een seriemoordenaar blijkt te zijn. Sam wil dat Alan zijn moorddadige driften onderdrukt. Om te overleven, moet Alan de gestoorde geest van Sam ontrafelen en hem ervan weerhouden opnieuw te moorden, maar Sam weigert belangrijke problemen aan te pakken. In de loop van zijn gevangenschap ontdekt Alan niet alleen hoe diep de drang van Sam zit, maar ook hoeveel werk hij nog moet verzetten om de breuk in zijn eigen familie te herstellen. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig om Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt.

Ontdek ‘The Patient’ op Disney+ vanaf 30 november. Disney+ is beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top