Deze Netflix-nieuwtjes voor november mag je niet missen!

Series | Elke maand voegt Netflix nieuwe reeksen en films toe aan zijn catalogus. Nu de dagen beginnen te korten, zal je vast en zeker kunnen genieten van deze toevoegingen. Pickx licht een paar van de opvallendste nieuwkomers uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Crown (Seizoen 5)

Het nieuwste seizoen van 'The Crown' speelt zich af in de jaren 90, een bewogen periode voor de overleden Britse koningin Elizabeth II. Dit decennium stond voor de Britse royals vooral in het teken van verlies. De relatie tussen prinses Diana en de toenmalige prins Charles (nu koning Charles III) verzuurde en na enkele spraakmakende interviews besloot het koppel te scheiden. In 1997 zou de gescheiden prinses het leven laten bij een verkeersongeval in Parijs, waar ze achternagezeten werd door paparazzi.

De rol van Elizabeth II wordt in dit seizoen vertolkt door Imelda Staunton, een actrice die je ongetwijfeld kent van haar rol als Dorothea Omber in 'Harry Potter en de Orde van de Feniks'. De rol van de Queen werd eerder vertolkt door Claire Foy en Olivia Colman. Jonathan Pryce vertolkt in het vijfde seizoen de rol van prins-gemaal Philip, Dominic West en Elizabeth Debicki spelen respectievelijk de rollen van prins Charles en Lady Di.

Ontdek ‘The Crown (Seizoen 5)’ vanaf 9 november op Netflix.

Enola Holmes 2

In de eerste film leerden we Enola Holmes kennen, de kleine zus van de beroemde detective Sherlock Holmes. Deze reeks is een bewerking van de boekenreeks 'The Enola Holmes Mysteries' van de Amerikaanse jeugdboekenschrijfster Nancy Springer. Nadat haar moeder op mysterieuze wijze verdwijnt, besluit Enola om haar speurtalenten te gebruiken. In de tweede film vertolkt actrice Millie Bobby Brown opnieuw de rol van Enola om de merkwaardige verdwijning van een jong meisje op te lossen. Al gauw krijgt ze hulp van haar beroemde broer Sherlock (een rol van Henry Cavill).

Ontdek ‘Enola Holmes 2’ vanaf 4 november op Netflix.

1899

Je kan de makers van de populaire reeks 'Dark' opnieuw aan het werk zien bij Netflix! Hun nieuwe productie '1899' is waarschijnlijk een van de meest verwachte series van het jaar. De reeks speelt zich af in 1899 en volgt Europese passagiers op weg naar de Nieuwe Wereld, verenigd door hun hoop en dromen van het Beloofde Land. Hun hoop slaat volledig om wanneer ze op hun reis een spookschip op zee ontdekken. Dit schip zal hun reis in een nachtmerrie veranderen... De cast bestaat uit Andreas Pietschmann, die een hoofdrol speelde in 'Dark', en een groot aantal internationale acteurs zoals Yann Gael ('Plan Coeur'), Emily Beecham ('Into the Badlands'), Aneurin Barnard ('The Goldfinch'), Miguel Bernardeau ('Elite'), Maciej Musial ('The Witcher') en Anton Lesser ('Game Of Thrones').

Ontdek ‘1899’ vanaf 17 november op Netflix. 

Slumberland

Deze langverwachte blockbuster is een adaptatie van de stripreeks 'Little Nemo in Slumberland' van cartoonist Winsor McCay uit 1905. We volgen een jong meisje genaamd Nemo (Marlow Barkley) die op tragische wijze haar vader, Peter (Kyle Chandler), verliest in een storm op zee. Na gedwongen te zijn bij haar oom te wonen, wordt Nemo meegenomen naar een wereld genaamd Slumberland, die in haar dromen bestaat. Daar wordt ze begeleid door een wezen genaamd Flip (Jason Momoa), die beweert haar te kunnen helpen om haar vader terug te zien. Deze film, die fantasie en werkelijkheid op wonderlijke wijze vermengt, is geregisseerd door Francis Lawrence, bekend van films als 'I am Legend', 'Constantine' en 'The Hunger Games'.

Ontdek ‘Slumberland’ vanaf 18 november op Netflix. 

Elite (Seizoen 6)

Deze Spaanse serie over een stel moorddadige middelbare scholieren is terug voor een zesde seizoen. Na de dood van een andere leerling begint Las Encinas aan een nieuw schooljaar, vastbesloten om haar schandalige verleden uit te wissen. Maar de conflicten gaan door omdat racisme, seksisme, huiselijk geweld en homofobie welig tieren in de gangen van de prestigieuze instelling. Als degenen die de school leiden geen actie ondernemen om deze problemen uit te roeien, zullen de leerlingen rebelleren. Zoals elk jaar zijn alle ogen gericht op de nieuwkomers. In de trailer kan je onder meer Carmen Arrufat Blasco, Álvaro de Juana, Ana Bokesa en Ander Puig zien.

Ontdek ‘Elite (Seizoen 6)’ vanaf 18 november op Netflix. 

The Takeover

Deze Nederlandse misdaadfilm neemt ons mee in de verborgen wereld van de cybercriminelen. We volgen het wel en wee van hacker Mel Brandison (Holly Mae Brood), die een enorm datalek ontdekt en onder de aandacht brengt van de autoriteiten, niet wetende dat ze een internationaal crimineel netwerk lamlegt. Van de ene dag op de andere wordt Mel een van 's werelds meest gezochte hackers en moet ze vluchten voor haar leven. Nadat ze naar het huis van haar vriend is gevlucht, ontstaat er een achtervolging met Interpol aan de ene kant en een bende gevaarlijke criminelen aan de andere...

Ontdek ‘The Takeover’ in de loop van de maand november op Netflix. 

Wednesday

'The Addams Family'-franchise gaat al enige decennia mee en staat op het punt zijn grote terugkeer te maken als Netflix-reeks. Aan het roer staat Tim Burton, de onbetwiste meester van het fantasy-universum. Deze liveactionserie bestaat uit 8 afleveringen en richt zich op Wednesday Addams, de dochter van de beroemde griezelfamilie, tijdens haar jaren op Nevermore Academy. Op die school probeert ze haar  psychische talenten onder de knie te krijgen. Het verhaal neemt een onverwachte draai wanneer ze op zoek moet gaan naar de dader van een reeks moorden in een klein Amerikaans stadje. Ze zal zich ook verdiepen in het grote mysterie dat haar ouders 25 jaar eerder in verwarring bracht.

Ontdek ‘Wednesday’ vanaf 23 november op Netflix. 



Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top