Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Geniet van de nieuwste topfilms in de Proximus VOD-catalogus! Ontdek ze hier.

Door MF

Deel dit nieuws

Everything Everywhere All at Once

De wasserette van de overwerkte Evelyn (Michelle Yeoh) staat op de rand van de afgrond. Net zoals haar huwelijk, en de relatie met haar vader en dochter is ook niet wat ze moet zijn. Wanneer ze onverwacht bezoek krijgt van de belastingsdienst, krijgt ze het pas echt moeilijk. De controleur, Deirdre (Jamie Lee Curtis), verliest haar geduld en Evelyn wordt in een multiverse gekatapulteerd. Evelyn ontdekt de verschillende levens die ze had kunnen leiden. Maar kan ze ook voorkomen dat een kwaadaardige entiteit de oneindige lagen van deze ongeziene wereld verwoest? 

‘Everything Everywhere All at Once’ is vanaf 20 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Don’t Worry Darling

Fans van Harry Styles en Florence Pugh reunite! Want in ‘Don’t Worry Darling’ spelen ze een koppel. In de jaren ’50 en wonen ze in een utopische, experimentele gemeenschap. Maar dan begint Alice (Pugh) zich zorgen te maken dat zijn glamoureuze bedrijf verontrustende geheimen verbergt. Kruip gezellig in de zetel voor deze drama-thriller en ontdek welke duistere geheimen Jack (Styles) heeft.

‘Don’t Worry Darling’ is vanaf 7 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Official Competition

In deze komedische dramafilm is een rijke zakenman op zoek naar eeuwige roem en maatschappelijk aanzien. Hij besluit een unieke en baanbrekende film te maken, en huurt daarbij een getalenteerd team in. Dat bestaat uit de beroemde filmmaker Lola Cuevas (gespeeld door Penélope Cruz) en twee bekende acteurs: Félix Rivero (Antonio Banderas) en Iván Torres (Oscar Martínez). Die laatste twee hebben niet alleen talent, maar ook een groot ego en zijn dus niet de beste vrienden. Door Lola’s hilarische tests moeten ze niet alleen elkaar, maar ook hun eigen erfgoed onder ogen zien.

‘Official Competition’ is vanaf 23 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Nope

Broer en zus OJ (Daniel Kaluuya) en Emerald Haywood (Keke Palmer) verliezen hun vader nadat er vreemde dingen uit de lucht vallen. Ze proberen videobewijs vast te leggen van een ongeïdentificeerd vliegend object met de hulp van technisch verkoper Angel en documentairemaker Antlers. Maar welke huiveringwekkende ontdekking doen ze? 

 ‘Nope’ is vanaf 16 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Thor: Love and Thunder

In de nieuwe Marvel film ‘Thor: Love and Thunder’ wil Gorr de goden uitroeien. Om hem te stoppen roept onze Noorse god de hulp van zijn vrienden in. Samen met Valkyrie, Korg en Jane Foster, die op magische wijze ‘worthy’ is om de hamer Mjolnir te gebruiken. Samen met de komische geiten gaan ze op kosmisch avontuur om Gorr de God Butcher te stoppen voor het te laat is. Zoals we van Thor (Chris Hemsworth) gewoon zijn, zit ook in deze film een flinke dosis humor. En Jane Foster (Natalie Portman) zorgt dan weer voor de dosis romantiek.

‘Thor: Love and Thunder’ is vanaf 4 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

The Black Phone

In de horror/thrillerfilm ‘The Black Phone’ wordt Finney (gespeeld door de jonge Mason Thames), een slimme en schuchtere 13-jarige jongen door een sadistische kindermoordenaar (Ethan Hawke) ontvoerd en opgesloten in een geluidsdichte kelder. Wanneer daar een afgesloten telefoon begint te rinkelen, ontdekt Finney dat de oproepen van zijn vorige slachtoffers zijn. Zij willen koste wat kost voorkomen dat Finney hetzelfde lot ondergaat.  

‘The Black Phone’ is vanaf 2 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Minions: The Rise of Gru

Onze favoriete gele vriendjes gaan opnieuw op avontuur met Gru. Deze keer gaan we terug in de tijd. Toen Gru nog een 12-jarige was met de droom om ’s werelds grootste superschurk te worden. Hij is namelijk fan van de superschurkengroep 'de Vicious 6’. Hij zou graag bij hen aansluiten en smeedt  een kwaadaardig plan om erbij te horen. Hierbij krijgt hij natuurlijk hulp van zijn trouwe volgelingen, de Minions (we leren zelfs een nieuw geel vriendje kennen: Otto)! Maar slaagt Gru ook deze keer in zijn gemene plan? 

‘Minions: The Rise of Gru’ is vanaf 9 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top