Worlds 2022: daar zijn de play-offs

Esports | De final bracket voor de League Of Legends Worlds van 2022 is bekendgemaakt. Het zal niet verbazen dat er vooral Koreaanse teams meedoen, die zich allemaal hebben gekwalificeerd voor de play-offs. Rogue is de enige vertegenwoordiger van Europa.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De groepsfase van het wereldkampioenschap League of Legends 2022 is ten einde gekomen. Gisteravond vond de terugronde plaats van Groep D, de laatste poule van teams die zich nog konden plaatsen voor de final bracket van het toernooi.

Uiteindelijk was het Gen.G uit Korea die zijn status als groepsfavoriet veiligstelde, door op de eerste plaats te eindigen na een tiebreaker tegen RNG. Royal Never Give Up uit China staat nu op de tweede trede van het groepspodium met slechts één nederlaag.

En het is na de wedstrijden van de laatste dag van de groepsfase, zoals gebruikelijk, dat de verschillende kwartfinales van het toernooi werden geloot! Na de geweldige prestatie van het de teams uit het LCK, die zich allemaal kwalificeerden voor de play-offs, waren we zeker van een Koreaanse derby in de kwartfinales.

© Lol Esports

Dat wordt de taak van DWG KIA, plaats 2 van groep B. Zij zullen een Gen.G in Olympische vorm ontmoeten! Aan dezelfde kant van de bracket wacht ons een Chinees-Koreaanse clash: DRX moet de regerend wereldkampioen EDward Gaming verslaan.

Voor Rogue, de enige Europese ploeg die nog in de running is, staat er in de beginfase van de play-offs veel op het spel. Het team van Odoamne zal LPL-kampioenen JD Gaming moeten overwinnen. Velen zien dat team aan het eind van de competitie de beker optillen. De laatste kwartfinale gaat tussen T1 en RNG.

Tot donderdag om 23u voor de start van de play-offs!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top