De duels om naar uit te kijken op de zesde speeldag van de NFL

Sport | Vrijdag begint alweer de zesde speeldag in het NFL-kampioenschap. Deze wedstrijden wil je absoluut niet missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bears moeten efficiënt zijn

De Bears openen de speeldag tegen de Washington Commanders. Het team uit Chicago, dat twee keer won en drie keer verloor, zal na twee opeenvolgende nederlagen alles op alles moeten zetten om die reeks niet verder te zetten. Coach Matt Eberflus weet dat vooral de aanval veel beter moet "Het gaat allemaal om het scoren van punten. In deze competitie gaat het om het scoren van touchdowns. Verdedigend doen we het momenteel goed. Maar aanvallend moeten we ons scoren verbeteren. De resultaten van de trainingen moeten op het veld tot uiting komen. We hebben hard getraind op de end zone, nu moeten we dat gewoon vertalen naar het spel."

Ook American Capital Commanders maakten dit seizoen nog geen beste beurt en moeten dus tonen dat ze wel een plekje in de hoogste competitie verdienen. Na 1 overwinning en 4 nederlagen moeten ze tegen de Bears dringend op een andere manier gaan spelen om het tij te keren.

Topfitte Jalen Hurts lijkt goede reeks voort te zetten

De Philadelphia Eagles willen verder bouwen op hun uitstekende seizoensstart met vijf overwinningen op rij. De Dallas Cowboys willen dan weer hun positie in de NFC East-stand verbeteren. De affiche lijkt een bijzonder interessante match op te leveren, want de bezoekers hebben er ook een positief record van vier overwinningen en één verlies op zitten. De Cowboys zullen de huidige favoriet in de race voor de MVP-titel, Jalen Hurts, in toom moeten proberen houden om voor winst te kunnen strijden.

Het schema van de zesde speeldag in de NFL-competitie op Eleven Sports:

Vrijdag 14 oktober

Maandag 17 oktober

Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top