Nieuw in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Benieuwd welke nieuwe series en films voor je klaarstaan in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus? Kom het hier te weten!

Door MF

Deel dit nieuws

Signal

In de Japanse politieserie ‘Signal’ lopen heden en verleden door elkaar heen. Twee detectives werken samen via walkietalkies om een onoplosbare zaak toch te ontrafelen. Het unieke aan de samenwerking: de ene detective leeft vandaag, de andere 15 jaar geleden. Een straf verhaal vol mysterie en spanning.

‘Signal’ is vanaf nu beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

Deepwater Horizon

Het drama ‘Deepwater Horizon’ vertelt het verhaal van de ecologische ramp op 20 april 2010. Op die ongelukkige dag explodeerde het BP-boorplatform Deepwater Horizon in de Golf van Mexico, waardoor een gigantische hoeveelheid olie in het water terechtkwam en 11 bemanningsleden het leven lieten. In de hoofdrol: Mark Wahlberg als hoofdtechnieker Mike Williams.

‘Deepwater Horizon’ is vanaf 6 oktober beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

America's Musical Journey

In de muzikale documentaire ‘America’s Musical Journey’ ontdekt zanger Aloe Blacc tijdens een rondreis in Amerika de oorsprong van de Amerikaanse muziek. De diversiteit, verschillende culturen, innovatie en unieke mix van muzikaal geluid in Amerika komen aan bod. Met als vertelstem acteur Morgan Freeman.

‘America’s Musical Journey’ is vanaf 7 oktober beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

Lizzie

In de historische dramathriller ‘Lizzie’ woont Lizzie Borden (Chloë Sevigny) in het jaar 1892 in Massachusetts. Ze leeft samen met haar vader onder strikte regels. De enige waar ze een goede band mee heeft is de hulp, Bridget (Kirsten Stewart), die bij hen inwoont. Al snel groeit hun vriendschap uit tot een geheime relatie, maar in het Borden huishouden groeit ook een andere spanning die ieder moment gevaarlijk kan uitbarsten.

‘Lizzie’ is vanaf 13 oktober beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).


Nowhere Special

In het ontroerende drama ‘Nowhere Special’ doet alleenstaande vader John (James Norton) alles voor zijn 4-jarige zoontje Michael. Wanneer John het nieuws krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, gaat hij op zoek naar een nieuwe, ideale familie voor zijn zoontje. Hij probeert hem te beschermen tegen de harde realiteit, maar lukt dat ook?

‘Nowhere Special’ is vanaf 27 oktober beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

Getekend, Charlie Bucket

Wie houdt niet van het zoete en avontuurlijke verhaal van ‘Charlie & The Chocolate Factory’? Deep Bridge brengt nu een musical gebaseerd op het boek van Roald Dahl – én ze zoeken nog een Charlie! In de liveshow ‘Getekend, Charlie Bucket’ volg je in 7 afleveringen de reis van de kandidaten voor de hoofdrol. Net als in de verhalen van Dahl staat ook in de documentairereeks het kind centraal: we volgen het hele proces aan de hand van de 20 jongeren die straks in de voorstelling meespelen. We zien hoe zij die intense maanden van voorbereiding beleven en hoe ze groeien in het verhaal.

‘Getekend, Charlie Bucket’ is vanaf 27 oktober beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

Ontdek het volledige aanbod van Pickx Mix hier. Klik hier voor het volledige aanbod van Pickx+ hier

Nr. 10

In de thriller ‘Nr. 10’ van Alex van Warmerdam groeit de jonge Günter (Tom Dewispelaere) op in een pleeggezin nadat hij gevonden wordt in de Duitse bossen. Zo’n veertig jaar later leeft hij een gewoon leven als toneelacteur en heeft hij een vrouw en kind. Wanneer een vreemde man hem één woord toefluistert, begint hij zich voor het eerst vragen te stellen over waar hij vandaan komt. Met onder andere ook Frieda Barnhard, Hans Kesting en Anniek Pheifer. 


‘Nr. 10’ is vanaf 20 oktober beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top