Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Geniet van de nieuwste topfilms in de Proximus VOD-catalogus! Ontdek ze hier.

Door MF

Deel dit nieuws

Bullet Train

‘Bullet Train’ heeft naast mysterie, actie en komedie ook nog eens Brad Pitt als hoofdpersonage in de aanbieding! Ladybug (Pitt), een moordenaar die het gehad heeft met opdrachten die in het honderd lopen, is vastbesloten zijn huidige missie rustig tot een goed einde te brengen. Helaas bevindt hij zich op de snelste trein ter wereld met vijanden die gelijkaardige, maar conflicterende doelen hebben. Stap op en geniet van een wild avontuur in het moderne Japan! Met Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Sandra Bullock, … 


‘Bullet Train’ is vanaf 3 oktober beschikbaar in de Proximus VOD Premium catalogus.

De Allergrootste Slijmfilm

In ‘De Allergrootste Slijmfilm’ gebeurt het onmogelijke: een cruciaal slijmingrediënt raakt op. Niemand kan nog slijm maken! Indy (Bibi) wil het tot op de bodem uitzoeken en vraagt zich af waar het ingrediënt vandaan komt. Ze reist de hele wereld rond met haar slijmvrienden om ervoor te zorgen dat iedereen weer kan genieten van slijm!

‘De Allergrootste Slijmfilm’ is vanaf 5 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Jurassic World Dominion

‘Jurassic World Dominion’ brengt een stukje verleden naar het heden als knallende afsluiter van de Jurassic-reeks. Laura Dern en Jeff Goldblum komen terug en helpen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard vier jaar nadat Isla Nublar verwoest werd. Dinosaurussen leven nu overal ter wereld tussen de mensen, wat nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Kan er een balans bestaan tussen de mens en de machtigste jagers uit de geschiedenis?

‘Jurassic World Dominion’ is vanaf 19 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Elvis

Het biografische en muzikale drama ‘Elvis’ dompelt je onder in de leefwereld van Elvis Presley (Austin Butler) gedurende 20 jaar. Komen aan bod: Elvis’ complexe relatie met manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks), de grote veranderingen in de cultuur in Amerika en de invloed van Priscilla Presley (Olivia DeJonge), Elvis’ vrouw. Voeg daarbij de magische touch van regisseur Baz Luhrmann en je weet gewoon dat je deze film niet mag missen!

‘Elvis’ is vanaf 20 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Arthur, Malédiction

In de verrassende horrorfilm ‘Arthur, Malédiction’ is de 18-jarige Alex (Mathieu Berger) al sinds zijn kindertijd grote fan van de films over Arthur en de Minimoys. Zijn vrienden organiseren iets speciaals voor zijn verjaardag: ze bezoeken het huis waar de Arthur-films gemaakt werden. Wat begint als een onschuldige uitstap verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie.

‘Arthur, Malédiction’ is vanaf 29 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Decision to Leave

Voor de Zuid-Koreaanse romantische en mysterieuze misdaadfilm ‘Decision to Leave’ won Park Chan-wook de prijs voor Beste Regisseur op het Cannes Film Festival 2022. De ijverige en plichtsbewuste detective Hae-joon (Park Hye-Il) onderzoekt een moord. Hij komt zo in contact met de weduwe van het slachtoffer, Seo-rae (Tang Wei), die de hoofdverdachte van de zaak wordt. Maar hoe meer Hae-joon zich inwerkt, hoe meer hij zich in zijn tunnelvisie op Seo-rae verliest.

‘Decision to Leave’ is vanaf 31 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Where the Crawdads Sing

‘Where the Crawdads Sing’ is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Delia Owens. Dit mysterieuze verhaal laat je niet los! Kyra (Daisy Edgar-Jones) is een achtergelaten meisje dat zichzelf heeft moeten grootbrengen in de gevaarlijke moerassen van North Caroline. Al jaren doen er geruchten over haar de ronde, waardoor ze erg wantrouwig en geïsoleerd leeft. Wanneer ze twee jongens ontmoet uit het dorp, raakt ze toch nieuwsgierig naar de rest van de wereld. Nadat een van beide jongens dood wordt teruggevonden, is Kyra hoofdverdachte nummer één.

‘Where the Crawdads Sing’ is vanaf 31 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Ontdek hier het volledige aanbod!    

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top