Browns en Steelers hopen op succes, Broncos en 49ers blijven onder stoom

Sport | We zitten al in de derde speeldag van het nieuwe NFL-seizoen en verschillende teams hebben een wisselende start gehad. Proximus Pickx maakt daarom even een balans op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het is moeilijk om al na twee wedstrijden te zeggen wie dit seizoen de favorieten zullen zijn. De voorspellingen die sommigen voor het seizoen maakten, vertalen zich niet altijd naar het veld en terwijl sommige franchises al 2 wedstrijden succesvol hebben beëindigd, hebben andere teams een wisselend succes gekend. Deze derde speeldag zal ongetwijfeld verheldering brengen.

Browns en Steelers moeten terugslaan

Cleveland Browns en Pittsburgh Steelers wonnen in de seizoensopener, maar moesten de week daarop hun nederlaag toegeven. De Browns en de Steelers hebben een evenwichtig record na twee wedstrijden en willen graag in het groen komen, vooral omdat beide franchises in dezelfde divisie (North) van de AFC zitten. De wedstrijd tussen de twee, die je aanstaande vrijdag om 2u15 op Eleven Sports 2 kan zien, zal belangrijk zijn. De Browns beginnen met een licht voordeel in de wedstrijd, omdat ze vorige week een close game verloren tegen de Jets. Maar ze moeten wel DeShaun Watson missen, hun grote offseason-transfer. Hij werd 11 dagen geschorst vanwege beschuldigingen van aanranding.

Broncos en 49ers op schema?

Denver Broncos en San Francisco 49ers werden al vroeg verslagen, maar konden in de tweede week enkele overwinningen optekenen. Beide franchises willen aan de weg naar succes timmeren, Maar in hun clash, op zondagnacht om 2u20 uur op Eleven Sports 2, kan er slechts één winnaar zijn. Het staat alvast vast dat Russell Wilson, de quarterback van de Broncos, een geduchte speler wordt.

Het uitzendschema voor de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 23 september

Zondag 25 september

Maandag 26 september

Volg de NFL het hele seizoen lang op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top