KRC Genk Ladies gaan in Aalst op zoek naar een tweede zege op een rij

Lotto Super League | Dit weekend vindt de vijfde speeldag plaats in de Lotto Super League. Genk, vrij op de vorige speeldag, mag de bus op richting Aalst op zoek naar een nieuwe driepunter.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag opent de vijfde speeldag van de Lotto Super League met drie duels. Om acht uur kruisen RSCA Women en Sporting Charleroi als eerste de degens. Paars-wit liet momenteel nog geen steek vallen en won bijgevolg zijn drie opeenvolgende duels. Om half negen starten er vervolgens twee partijen, met Fémina White Star - Zulte Waregem en KAA Gent - Club YLA. Die laatste behoort tot het trosje aan clubs dat nog niet verloren heeft. Daar willen ze bij de rivaal uit Gent maar al te graag wat aan veranderen.

Het zaterdagblok wordt geopend met een duel tussen Eendracht Aalst en KRC Genk Ladies. Vanaf 13u30 gaan Luna Vanzeir en co op zoek naar een tweede zege op een rij. Vorige speeldag was Genk nog vrij, maar daarvoor wonnen de Limburgers overtuigend met 0-4 van Charleroi. Speeldag vijf wordt afgesloten met een duel tussen KV Mechelen en Standard. De Luikse dames zijn dramatisch aan de Lotto Super League begonnen en gaan in Mechelen op zoek naar een eerste zege van het seizoen.

Volg de Lotto Super League, inclusief de wedstrijd tussen Eendracht Aalst en KRC Genk Ladies op zaterdag 17 september vanaf 13u25 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws uit de Lotto Super League, inclusief de rangschikking en de speelkalender.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top