Lommel strikt nog een concurrent voor Caue en Kadiri

Sport | Lommel SK heeft vrijdagmiddag nog een extra spits toegevoegd aan de selectie. De Limburgers maakten de transfer van Lazar Mijovic officieel bekend. De 19-jarige centrumspits moet voor wat extra concurrentie zorgen voor Caue en Jordan Kadiri.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mijovic komt over van het Montenegrijnse Budocnost Podgorica; waar hij - ondanks zijn nog jonge leeftijd - de voorbije jaren al heel wat mooie dingen liet zien. Zo speelde hij al meer dan 60 duels voor de vice-kampioen uit de Meridianbet 1. CFL (hoogste klasse in Montenegro) waarin hij ook al 14x scoorde.

Dit seizoen was Mijovic ook nog trefzeker in de voorrondes van de Conference League; maar in de tweede voorronde werd zijn team toch geëlimineerd door het Ijslandse Breidablik.

Bij Lommel moet Mijovic de concurrentie aangaan met eerste spits Caue en back-up Jordan Kadiri; al kan de polyvalente Mijovic ook nog op andere posities terecht. Lommel scoorde dit seizoen al 7x in drie wedstrijden en is daarmee - samen met Lierse Kempenzonen - de productiefste ploeg van de reeks.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top