Vier de start van het schooljaar met deze films uit de Proximus VOD-catalogus aan verminderde prijs!

Films | De vakantie is nu echt voorbij en om de start van het nieuwe schooljaar goed in te zetten, biedt Proximus een aantal films uit de VOD-catalogus goedkoper aan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Uncharted

Tom Holland, Antonio Banderas en Mark Wahlberg in één film, dat kan alleen maar vuurwerk opleveren. Deze film gaat over hetzelfde verhaal als de gelijknamige videospelletjes. Daarin wordt een kleine crimineel ingelijfd door een schattenjager om op zoek te gaan naar het fortuin van Ferdinand Magellan. Tijdens die zoektocht botsen ze echter op Santiago Moncada (Antonio Banderas) die vindt dat hij een rechtmatige erfgenaam is. De twee dieven moeten dus snel én slim zijn om eerder dan hem op de schat te botsen. 

Spider-Man: No Way Home

Net als in de vorige film speelt Tom Holland ook een grote rol in de nieuwe film van Spider-Man. Nadat hij in de vorige film werd ontmaskerd, kan hij zich niet langer onbekend door de stad verplaatsen. Hij wordt eigenlijk gedwongen om terug als Peter Parker door het leven te gaan, maar dat is ook al helemaal geen optie. Hij schakelt Doctor Strange in om zijn identiteit terug geheim te maken, maar door die magie komen ook heel wat duistere en slechte figuren terug naar de realiteit. 

Ghostbusters: Afterlife

In deze vierde film van de saga rond de Ghostbusters komen de kleinkinderen van de vier personages uit de eerste film aan bod. De kleinkinderen van Egon Spengler vinden de oude spokenjachtuitrusting van hun grootvader op een afgelegen boerderij, al ontdekken ze snel dat die uitrusting daar met een reden ligt. 

'Ghostbusters Afterlife' is eigenlijk een hommage aan de film uit 1984. Met moderne technieken zijn er heel veel verwijzingen naar aspecten uit de eerste film. Zo zien we onder meer demonen als Zuul en Gozer terug, maar ook marshmallowman Stay Puft en enkele van de eerste spokenjagers komen aan bod. 

Deze films zijn nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top