Deze nieuwe programma’s komen vanaf september op de buis

Films | De zomervakantie loopt stilaan ten einde in en september staat voor de deur. Dat betekent dat de scholen de poorten weer openen en ook op televisie starten ze aan een nieuw seizoen. Proximus Pickx schotelt je de nieuwigheden voor september voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eva De Roo en Maaike Cafmeyer

De klim van je leven

Eva De Roo gaat met zeven dappere Vlamingen een enorme sportieve uitdaging aan in 'De klim van je leven'. Deze Vlamingen kampen met een longaandoening of verstoorde ademhaling, maar ze springen toch op de koersfiets - met de begeleiding van sportcoaches van Energy Lab - om een zware bergrit te rijden in de Italiaanse Dolomieten. Eva De Roo is de steun en toeverlaat van deze moedige mensen. Eva volgt hun individuele en gezamenlijke trainings- en revalidatietraject en dat gedurende negen maanden. Dat gebeurt met vallen en opstaan, tot ze uiteindelijk hun doel kunnen bereiken.  Zeven inspirerende verhalen van lotgenoten die elkaar motiveren om samen uit het dal te klimmen, letterlijk én figuurlijk.

Chantal

Maaike Cafmeyer schittert vanaf zondag 4 september in de nieuwe fictiereeks 'Chantal'. De reeks draait rond Chantal Vantomme, de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in de reeks Eigen kweek. Inspecteur Vantomme is verhuisd naar politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land. Ze begint er een nieuw leven als coördinator van het wijkcommissariaat van Loveringem en komt als alleenstaande moeder terecht in een macho-wereld waar de schijnbare rust heel bedrieglijk blijkt. Chantal gaat er echter op haar eigengereide manier mee om, wat de lokale bewoners duidelijk niet gewoon zijn.

Naast Maaike Cafmeyer zijn onder andere Mathias Sercu, Dries Heyneman, Steven Mahieu, Yves Degryse, Wim Opbrouck, Janne Desmet, Bert Huysentruyt, Piet De Praitere en Kurt Defranq in de reeks te zien.

Bekijk 'De klim van je leven' (vanaf 1 september elke donderdag vanaf 21u25) en 'Chantal' (vanaf 4 september elke zondag om 21u) op VRT of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dendoncker, Jambers én Naessens

'Wie Zoekt Die Wint'

Jens Dendoncker is de gastheer van 'Wie Zoekt Die Wint'. In de oproepaflevering zoekt hij gezinnen die bereid zijn om hun hele huis overhoop te halen op zoek naar 100.000 euro die erin verstopt zit. Bewoners moeten op zoek naar biljetten van 100 euro die op de gekste plaatsen verstopt zijn in hun huis. Maar de programmamakers zorgen hier en daar voor een extra hindernis. Spektakel verzekerd!

In de Schaal van Pascale 

'In de Schaal van Pascale', gepresenteerd door Pascale Naessens, halen acht kandidaten alles uit de om de beste pottenbakker van Vlaanderen te worden. Wie kan zijn/haar zenuwen het best onder bedwang houden?

Jambers Back To The 90’s 

Paul Jambers, de echtgenoot van Pascale Naessens, zien we ook terug op het scherm. Hij gaat Back To The 90’s en blikt met de getuigen van toen terug op de meest spraakmakende reportages.

Bekijk 'Wie Zoekt Die Wint' (vanaf 3 september vanaf 19u55), 'In de Schaal van Pascale' (vanaf 6 september om 20u35) en 'Jambers Back To The 90’s' (vanaf 6 september om 21u50) op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top