Van true crime tot een klassieker voor kinderen: dit heeft Pickx Mix in petto in september

Kids | Proximus-klanten met de tv-optie Pickx Mix worden in september opnieuw verwend met nieuwe releases voor jong en oud. Van spannende en grappige nieuwe series tot een moderne versie van een Britse klassieker voor de jongsten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dr. Death

Een tiental jaar geleden wilde je niet met een aandoening aan de ruggengraat opgenomen worden in Dallas, Texas. De kans bestond namelijk dat je op de operatietafel belandde van Christopher Duntsch, die later de jammer genoeg toepasselijke bijnaam Dr. Death kreeg. Hij werd in 2017 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf nadat hij in twee jaar tijd 33 van zijn 38 patiënten ernstig verwondde. Twee van hen kwamen zelfs om het leven.

Het verhaal van de chirurg – die volgens verschillende bronnen soms onder invloed van cocaïne opereerde – werd uitgebreid ontleed in de podcast ‘Dr. Death’ in 2018. Het verhaal is nu ook herwerkt tot de gelijknamige serie op FOX, die niet alleen focust op de chirurg, maar ook op zijn collega’s die hem probeerden tegen te houden. De topcast bestaat onder anderen uit Jamie Dornan (‘Fifty Shades of Grey’, ‘Belfast’), Alec Baldwin (’30 Rock’, ‘The Hunt for Red October’) en Christian Slater (‘Interview with the Vampire’, ‘Nymphomaniac’).

Ontdek 'Dr. Death' vanaf 12 september op FOX.

The Outlaws – seizoen 2

De komische misdaadserie ‘The Outlaws’ is het geesteskind van Elgin James (‘Mayans M.C.’) en medebedenker van ‘The Office’ Stephen Merchand. Die laatste speelt ook een hoofdrol in de reeks over veroordeelde criminelen die samen een taakstraf moeten uitvoeren. Merchand baseerde zich op de ervaringen van zijn ouders, die taakstraffen coördineerden en de meest uiteenlopende figuren ontmoetten die tegen wil en dank moesten samenwerken.

In het tweede seizoen, na de avonturen rond de zak geld uit de eerste jaargang, probeert Rani (Rhianne Barreto) haar schuld aan The Dean (Claes Bang) af te betalen in acht weken. Lukt haar plannetje om een universitaire beurs te verduisteren niet, dan moeten de families van alle hoofdpersonages eraan geloven. Trekpleister van de serie is nog steeds de rol van de onnavolgbare Christopher Walken als een Amerikaanse dief.

Ontdek het tweede seizoen van 'The Outlaws' vanaf 26 september op BBC First.

Thomas de stoomlocomotief

De blauwe stoomlocomotief Thomas is voor het eerst in het leven geroepen in 1945 in de kinderboeken van Wilbert en Christopher Awdry. In 1984 verscheen voor het eerst een adaptatie van het verhaal van Thomas voor de televisie en die reeks werd een wereldwijd gelauwerd fenomeen met verschillende spin-offs en reboots.

Nu kunnen de jongsten op Boomerang genieten van gloednieuwe afleveringen van ‘Thomas de stoomlocomotief’, het 25ste seizoen al van de reeks. Thomas neemt je mee op een avontuur langs verschillende culturen. Op de diverse perrons bevriend hij nieuwe locomotieven die hem de wereld laten zien.

Ontdek de nieuwe afleveringen van 'Thomas de stoomlocomotief' vanaf 1 september om 13u op Boomerang.

FOX, BBC First en Boomerang zijn beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top