Troonbeeckx (Lommel) gaat aan de slag in eerste nationale

Challenger Pro League | De meest buitenlandse selectie van de Challenger Pro League telt alweer een Belg minder. Milan Troonbeeckx slaat na twee seizoenen de deur van het Lommelse Soevereinstadion (tijdelijk) achter zich dicht en gaat zijn kans wagen bij Thes Sport.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 20-jarige Troonbeeckx wordt een jaartje uitgeleend aan de club uit eerste nationale nadat ook dit seizoen zijn speelkansen bij Lommel eerder gering bleken. De middenvelder speelt sinds de zomer van 2020 bij Lommel, maar kon in twee seizoenen maar 4x een basisplaats veroveren. Daarnaast mocht hij ook slechts een handvol keren invallen.

Door het vertrek van Troonbeeckx oogt de kern van Lommel SK nog wat minder Belgisch. Van de 23 A-kernspelers die de Limburgers nog onder contract hebben liggen, zijn er slechts zes van Belgische origine.

Dassy

Mogelijk komt daar snel verandering in, want de club onderhandelt nog met KV Mechelen over de transfer van Dylan Dassy. De 19-jarige flankverdediger traint sinds vorige week mee bij Lommel én heeft al een persoonlijk akkoord met de Limburgers, maar op clubniveau moet er nog wat geregeld worden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top