Croky Cup: potentiële tegenstanders CPL-teams herleid van vier tot twee

Challenger Pro League | Terwijl de Challenger Pro League afgelopen weekend weer op gang werd getrapt, gingen heel wat amateurteams nog eens de strijd aan met elkaar in de Croky Cup. De derde (voor)ronde zorgde er dan ook voor dat de potentiële tegenstanders van de 1B-teams herleid werden van vier tot twee.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag slaagde RE Virton er al zonder veel moeite in om zich te plaatsen voor de vierde ronde. De Luxemburgers wonnen met 9-1 van Arquet waardoor ze het in de vierde ronde op moeten nemen tegen Union Namur (uit). Dender EH komt dinsdagavond nog in actie. Zij spelen thuis tegen Wetteren. Als ze zich plaatsen, dan moeten zij het in de volgende ronde thuis opnemen tegen Jette.

Als de twee 1B-teams zich ook in die ronde kunnen kwalificeren, dan belanden ze in de ronde van de andere CPL-(prof)teams. Daarin worden dit de mogelijke tegenstanders.

Lierse Kempenzonen - Sparta Petegem of RC Mechelen
City Pirates of Dikkelvenne - Dender EH (als ze Wetteren én Jette kloppen)
Fizoise of Dessel Sport - RE Virton (als ze Namur kloppen)

KSV Oudenaarde of VW Hamme - RWDM
SK Deinze - VK Ninove of Bocholt VV
Knokke FC of Houtvenne - Beerschot VA

SK Beveren - CS Wezet of RUS Binche
La Louvière of Lyra-Lierse - Lommel SK

De wedstrijden staan geprogrammeerd voor het laatste weekend van augustus (27/08 - 28/08). De beloftenteams mogen niet deelnemen aan de bekercompetitie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top