Virton versterkt haar defensie met drie nieuwelingen

Challenger Pro League | RE Virton heeft nog eens een paar slagjes geslagen op de transfermarkt. De Luxemburgse club kondigde maandagavond aan dat er maar liefst drie nieuwe verdedigers onder contract werden gelegd én dat centrumverdediger William Rémy langer aan boord blijft via een contractverlenging.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De bekendste van de drie nieuwkomers is Mathias Lloci. De 22-jarige rechtsachter lag sinds 2020 onder contract bij KVC Westerlo en speelde in het seizoen 2020-2021 ook vijf keer mee bij de Kempenaars. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Cypriotische Aradippou en nu maakt hij dus de overstap naar RE Virton.

Lloci wordt vergezeld door Michael Espinoza; een 28-jarige Fransman die als centrale verdediger de kost verdiende in Frankrijk (Clermont Foot, Stade Laval, Lyon-La Duchère), Kroatië (NK Istra), Bulgarije (Botev Plovdiv) en Roemenië (FC Dinamo 1948).

Tot slot werd ook Rayanne Khemais aan de selectie toegevoegd. Khemais (24) is ook al een centrumverdediger. De Franse Tunesiër speelde in zijn carrière al voor Nimes B (Frankrijk) en Stade Tunesien (Tunesië). Hij zat sinds begin dit jaar zonder club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top