Voor deze films trek je vanaf vandaag naar de bioscoop

Films | Drama, thrillers en komedies: er zijn weer een paar nieuwe films te zien in de bioscoop vanaf vandaag. Proximus Pickx vertelt je er alles over.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Bullet Train

Vijf huurmoordenaars zitten in een sneltrein die hen van Tokio naar Morioka brengt. Onderweg zijn er maar een paar tussenstops en de spanning is al snel te snijden. Beeld je maar in wat er gebeurt als het vijftal plots door heeft dat hun missies niet zo willekeurig zijn als ze eerst dachten... 

'Bullet Train', geregisseerd door David Leitch ('Deadpool 2'), is een bewerking van de bestseller 'Maria Beetle' van de Japanse schrijver van Kotaro Isako. Zwarte humor en spetterende actiescènes vormen de rode draad van de film waarin Brad Pitt de hoofdrol speelt. Naast hem zien we ook Sandra Bullock en een aantal rijzende sterren, zoals Brian Tyree Henry en Aaron Taylor-Johnson.

To Olivia

Het is 1962 en de excentrieke kinderboekenschrijver Roald Dahl en zijn echtgenote, glamoureus Hollywoodactrice Patricia Neal, hebben zich teruggetrokken op het Engelse platteland om er hun jonge kinderen op te voeden. Wanneer hun dochter Olivia plots overlijdt, heeft dit onvoorstelbare verlies een grote invloed op de relatie van de ouders. Maar hun gedeelde verdriet wordt ook een bron van verlossing en kracht die hun leven voor altijd zal veranderen.

Dit Brits drama werd geregisseerd door John Hay en zet Hugh Bonneville, Keeley Hawes en Patricia Neal in de hoofdrollen. Het verhaal is gebaseerd op de biografie 'An Unquiet Life', geschreven door Stephen Michael Shearer

Asako I & II

Asako is jong en smoorverliefd op de zwerver Baku. Alles gaat goed, tot hij van de ene dag op de andere uit haar leven verdwijnt. Twee jaar later, werkend in Tokio, ziet Asako Baku weer. Althans, dat denkt ze. Want de persoon die ze daar ontmoet is een jonge zelfstandige zakenman die als twee druppels water lijkt op haar eerste liefde. Ze beginnen samen een gelukkig leven op te bouwen tot sporen van Asako's verleden weer opduiken.

Asako I & II is een Japans romantisch drama uit 2018, geregisseerd door Ryusuke Hamaguchi. De film werd geselecteerd om mee te dingen naar de Palme d'Or op het filmfestival van Cannes in 2018.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top